March 3, 2012

Kita tak sabar nak balik!!



alhamdulilah selesai gak MUET test ari ni.awatla senang sangat listening,bukan takat dah gune ketumbat korek telinga,cangkul pun dah gune korek telinga ni,siap duduk barisan DEPAN sekali,belah kanan speaker besar,but still xblh nak wat.hah dugaan apakah ini??dapat band3 pun dah syukur gila-gila..tp kalau dapat band6 wat kenduri la satu famly sya..

Story,ALL about Sya Chot

2 ari my mom kol turut2,n sya dah minta izin nak blik 16/3 ni.alasan rindu family,tp before tu my mom awal2 cakap "rindu family ke,rindu buah hati?" haha,dua2 sya rindu,nk rindu lbh kt buah hati cz lama tak jmpe blh dak?..*blh plak mcm ni kan??awak(buah hati) tak sabar nk jmpe awak la,n bagi album ni..rinduu..ok,doakan sem ni mudah untuk sya tempuhinya..amin

2 comments:

Eyka Atma said...

untungla ade buah hati .. hehee

chot ok..! said...

ayat tak nak kalah hebatnya..hahahaha

:P




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome