March 5, 2012

Dinner At hotel equatarial,p.pinang


Hye2,lama rasanya tak update blog,fact jarang gila kuar rumah cz stuck ngn projek final.ohh dugaan apakah yang harus ku hadapi ini..menghitung hari nk habis belajar dan dapatkan segulung diploma.bersungguh-sungguh untuk sem ni,sampai tiap hari dikatakan mengalir air mata dengan setiap dugaan yang datang..so memandang hari ni juga telah habis muet test,sya,ima,nad + family angkat merangkap parent nad,ajak kami dinner at hotel equatarial.

Tema dinner wajib hitam merah
Happy rasanya coz baru habis MUET,then dapat undangan pergi dinner di hotel equatarial,pulau pinang.sebenarnya ramai kata rupa sya ngn nad a.k.a my best friend tu serupa.mcm twin.yeahh,dan nad plak kata rupa sya sama ngn kakak dia.dah mcm family sendri,ble orang ckp mmg rupa seiras..

Inilah family angkat sy..mama,nad,sya n kak ti a.k.a kak nad..
seriusly sya makan tanpa henti..asyik makan jer,lepaskan tekanan la katakan,keje bertimbun,sekali dapat makanan,hambek ko..bedal jerr semua..:)
Yeah kami bertiga kawan baik,sebelah kanan sya my twin,sebelah kiri budak bilik sya.

fact,mcm-macam aktiviti ada kt sne..tak terkata..dengan karaokenya,dengan cabutan bertuahnya..yeahh sya pun dapat hadiah juga aw..sonok..kecik tapah tangan,sepanjang jambatan pulau pinang sya tadahkan..terima kasih pada yang berkenan,seriusly sya aprcte sangat.

Saya model meja no12..

last but not least,nk tunjuk muka yg ramai orang ckp rupa sya ngn kak nad serupa..kak ti namanya..dah kawen dah,but still nampak muda right??see..

 sama tak rupa kami??kami comel kan??*pang pasan

4 comments:

mira maisara said...

lama dah tak dinner kt hotel.. huhu

NaDzIrAh AmIr said...

my twin,br update ek dinner ari tue,ngeee.....sweet moment tue....nnt nk gmbr kita 4 owg tue,lupa nk amik kat ima ari tue.....

chot ok..! said...

mira : so serang hotel ok..hee

chot ok..! said...

my twin nad :dah lama update aw..nad je tk pasan,ni nk ngajuk ni..orait,nanti sya bagi la kt nad k..sya msk dlm pendrve,kt kelas sya bg..:)




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome