February 16, 2012

HB to my bro a.k.a my best friend :)



Sekali sekala shoot ala2 bajet hot pun ok gak.:P

hey,gosip bermula,cerita baru ditaip,itulah kisah sang tegar blog syaqira liyana.lama curang dengan blog,tapi tak curang ngn fikri ok,silap2 hilang kaki.hye reader,sory pada yg follow blog ni,tp sya tak follow balik.sangat bz dear,but blik n.9 sya akan follow korang blik.:) ok,entry ni sya create khas untuk abg long a.k.a best friend pun ia gak n sekutu2 ngn dia,cz dia adalah stalker terhebat  sya.thnk dear..btw today adalah hari jadi diaa..!!dah tua dah dia..~~

sya dah deactive fb..sory ye,nanti sya buka balik.*poyo,pang3

Dia tanya sya,kenapa tak jumpa "sya chot" dalam facebook??*wah kembang sehh,orang tanya mcm ni..bukan apa,sah dia selalu stalker facebook sya..*jgn mara bng long radhi rejab.haha,nanti blik n.9 cuti mid ni,org active blik fb yer..ok to my bro radhi rejab yg ada kt mesir,thnk cz sanggup kol dari mesir ke no hp tel sya. *en buah hati jgn cemburu aw,cinta sy utk awak,pang3 gedikzz!!..n sya dah ucap selamat menyambut hari tua,moga hari-hari mu disinari berjuta cahaya yang dapat menerangi perjalanan hidupmu.cepat2 habiskan belajar disana n pulang ke Malaysia.nk makan nasi myk free ni dari mu..*nasi myk sya,lmbt lg.hee.ok pape pun take care of your self kt negara org tu..k.daa.

No comments:




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome