February 10, 2012

Entry khas dari orang untuk sya dan cinta hati sya..





Muka terharu rasa syahdu jerr..

Tgk gambar atas..muka terharu sangat,cz tnpa diduga,someone like you~~bak kata adele..terharu sangat,cz ada orang suka kat kita,suke tgk hubungan kita,dan sangat menghargai kita.sape yang tak suka kita tu,tak blh nk kata apala.sape yg nk kata sya mcm2 pun,sya tak kisah..cz ramai yg syg sya,dan hidup sya sentiasa bahagia dengan keluarga,buah hati,kawan dan org sekeliling yg menyayangi..Alhamdulillah,hidup sya sempurna.Allah akan balas,segala perkara baik yang kita buat,perkara buruk....*sendiri muhasabah diri ye kekawan


thank adik Zaleha untuk entry ni click sini

sya terharu,dan thank a lot padda adik zaleha cz wat entry ni..terima kasih atas doa adik juga..btw kami biasa-biasa jer,tak sesweet mcm orang lain..but sekurang2nya,kami tak de la mcm pasangan lain,bersama,putus,bersama,putus..tu bukan cara kami.selagi boleh bertahan,istilah putus tu tak kan keluar,insya allah,sebab perkara yang kami tak nak berlaku dalam hubungan kami adalah perpisahan..

Muka excited nk balas jawapan.he

"sape kat sebelah die tu ?haha . eh! bukan abg die lah . tapi buah hati die(rujuk gambar yg dipakai di entrynya k)"Nak jawab : Nak cakap muka mcm adik beradik la tu,ramai kata rupa sya dan buah hati seiras,orng tua plak kata,kalau rupa seiras jodoh panjg,hopefully berpanjang.amin.
"sweet kn ? kadang2 aku pon jelous tgk die" Nak jawab lagi : yang penting dalamn hubungan perlu ada give and take,dan jadi diri sendiri..tak pyh nk jelez,adik pun akan rasa 1 ari nanti k..:)
anyway,akak doakan adik berjaya dalam hidup..terima kasih adik..u r d best.jgn tikam akak dari belakang ok,jgn cmburu juga kalau akak ada pnggl orng lain adik..hee..thnk..

4 comments:

zaleha lovera said...

hehe .. akak ... :D tq always pray for me .. insyaallah .. selagi adek mampu syang akk adek akan always syg akk .. hehe .. btwn dalam kamus hdup adek xde istilah tikam akak yang dah dianggap kakak . hihi :) btwn tq 4 this entry sis :D

Muhammad Qayyim Bin Suhaimi said...

=)

chot ok..! said...

adik zaleha : u r most welcme sis

chot ok..! said...

im : thnk im:)




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome