January 28, 2012

Kita jejalan,kita gembira..



Red today..En buah hati kate,suka simple,tp kemas..see

Salam reader,lama rasanya tak update blog,selpas berbulan madu ngn buah hati..*choi,date je..bukan tak nak update blog,tp sifat kemalasan dan kerja yang byk,membuatkan tangn ni berkudis untk semntra waktu *bukn berkudis,tp mls menaip je,ayt nk hot je..orait,so now time to enjoy with  my roomate yang gorgesss..

Makan sampai kenyang perut.

Makan2 sampai kenyang kt tepi laut,ala gerai biasa je,xmcm ko,trgt bila buah hati tnya sya,"syg makan tak kt gerai tepi jalan??op crse la syg mkn k,apa yg sedap,sume org telan k,murah ke mhl ke,tu yg last.pling penting bersih lagi halal k..*ni pun nk kecoh??xnk baca sila tekan (x) k..kt gerai ni,char kuew tiaw dia,melelah r sya cakap.sedap dan murah..RM3.80 sepinggan,udang 3ketul.murahkan??xcukup ngn tu,mkn jagung,makan rojak.bahgia rasa.bukan selalu *tq biasiswa jpa,ko dah msk..:)
With wife en zulhafis,a.k.a pn wawa

Past memakan,serang dalam QB,cz sya nk beli barang sikit..saje-saje cuci mata.bukan selalu..but still rush nk balik awal,cz kami g QB nek transport awam,xnaik kereta..jimat petrol la katakan..nek bas RM1.40 je..see, p.pinang  tak de la mahal seperti yang di gembar-gemburkan tu..


with wife hafiz,a.k.a pn ima

Lepas dapat barng yang diidamkan tu,so masa untuk beli "tako tao"..sya suka makan benda tu,dapnya..nanti datang jusco p.pinang,beli n rasa k..Seyes rasa sonok sangat sangat bila dapat tenangkan fikiran n makan banyak-banyak kat pulau pinang ni,yg penting,poket kena penuh laa ngn kepala agungnya *duit ok..




Ni je yang follow,yg len ada hal

Kalau selalu sangat hadap buku pun,penat gak,so rehatkan kepala ngn shopping n makan-makan.bab makan-makan la paling best.btw,sya tak kisah makan kt mana,yg penting,bersih+halal,g sekali ulang bersih dan halal..gerai tepi jalan pun boleh,yg penting...*mcm ciri2 sya kata td halal dan bersih.k.


 
Sehari je habis RM 100++

Ni la barang yang sya cari tu,bajet sepasang,last2 angkut 2 pasang..Puas hati cz dapat kasut yang diidamkan..thnk pada kekawan  sya cz byk betul bg pendapt..rambang mata tngok kasut,baju lawa-lawa..shopping,shopping juga,jangan membazir pula ok..
Flying kiss just 4 u en buah hati muhammad fikri bin jamari

Thank en buah hati,cz kol sya tepat pada masa..tepat waktu sya hbs makan,n tepat masanya awak kol,waktu ada mmat duk ngusha...msti awak terkejut,bila awak kol je,sy kata "i love u" dgn tak jawab salam awaknya..kali ke2 awak kol sy sbb line awak tak btl sy ckp "sy cinta dekat awak",sgja ckp kuat2,biar mmt tu dengar..haha..how sweet dear.tp ikhlas dari hati syg taw bng..hee..*opss trtaip syg n abg plak,button delete,mls nk tekan..he,jumpa lagi,tata





 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome