January 3, 2012

Ko ada??Aku ada..

Model tepi pantai..haha

Sambutan Tahun Baru yang BEST..sya nk tengok pantai cz masa ni ada mslh,before tu minta izin kt en buah hati dlu,before ni tak pernah2 pun..lala~~last2 plan nk wat picnic kt tepi pantai..sangat tenang bila tengok laut,walaupun ombaknya serius mcm pergghh mengerunkan.Tak mandi pun tak pe,tengok pantai pun dah cukup..

Kami cantik,yeahh kami tahu tu.*haha

Yeah,mana tempat yang dijejaki msti ada kami.Yeahh,sweetkan??sangat indah la..*korang nmpk ombak kt pic tu?tinggi kan?Snap-snap sampai sakit pingang belakang,tp dulik pe kan..ada talent kami jadi model..haha

K.A.M.I budak area selatan
Fact,kami semua budak selatan,and mereka ni new housemate sya,baru setahun setahun sya duk ngn mereka.masa sem1-3 sya duk ngn budak utara,semua budak kedah,separuh sem3 sya pindah umh duk ngn budak2 ni plak.sya bersyukur semua housemate sya+ex housemate sya sangat best.orang baik ngn kita,kita baik la ngn orang kan??senang kn?
 

En buah hati,Fikiranku hanya kamu.*ngee~~

Haha,statement tak boleh blaa..orait ni plak dekat Dam(empangan)..nice tempat dye,nk shoot wedding pun blh,n ramai orang jog kt sini..msa wat talent (shoot) kt sini,ramai gak yg datang,dan ada gak beruk-beruk yang jakun aw..*ayat kasar sya..haha

Buat muka semuaa...

Masa ni awal lagi,tu mcm tak de orang,lepas tu,perhh ambik,ramai yg kerumun tempat ni..but kami still wat chillex,ye la model la katakan.*haha,dulikkan malu posing.see sempat g buat muka..Penat dah senyum aw.yg photografer lagi la penat,lyn kerenah K.A.M.I.

 Candid..nice gilaa.."DIA SUKA"

"Dia suka",ayat photographer kami..yeahh sape tak suka jadi model kan?Dah kata dh tempat dye nice,bawah tangga tu,adalah padang rumput hijau,soo kalau korang suka  nk baring-baring kt rumput,so silakan posing maut disitu ye..

 
 Sweet  dak??Fly-fly away

Dye budak satu negeri ngn sya,where?negeri 9..tak plan pun nk snap cengini,tp bila dah dpt hasilnya,wahhh hebatnya,wahh sweetnya,wahh cantiknya.*bpe byk wah laa..Ko ada??

Who him??Photographer.#the fact,dye laki orang,merangkap dah ada aweq

Ok,penat dah menaip,nk kenalkan,dye laa photographer kami..thank to him cz berpeluh-peluh snap pic kami semua.haha..hope aweq hang tak marah ok ble tgk gambar hang ada dlm blog ni..to en buah hati,jgn cemburu ok,fact sya cinta awak sorang je..ikhlas ni aw..xcaya??xpyh cakap byk la,msj dlm hp sudah k..haha..daa
 

No comments:




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome