January 18, 2012

Chow Rasta,shopping jeruk..aumm



Jeng je jeng..ronda-ronda pulau pinang bermula..before balik seremban,nak gak tinggalkan jejak kt pulau pinang ni..
so serang "chow rasta" thank pada pemilik kereta,cz sudi bagi pinjm sama itu kereta..:)Motif kesana??--->Shopping Jeruk.. 

Hang duk wat comei apa..??~~fact memey comey,ko ada??

Sempat g snap gambar sebagai penumpang kereta.Dapat gak rehat-rehatkan badan,rasa mcm duk atas sofa,yelaa umah sewa kami mana ada sofa~~kan3??:)thnk a lot gak,cz tolong angkatkan jeruk sya yang sangat sikit..wallaa~~


Dap nya makan..

Pantang kalau keluar,makan tu dah mcm kewajipan,so serang nasi kandar hamdiyah..*tak ingat ejaanya..sya tak makan,cz pgi tu dah balun nasi dulu..rezeki murah gila ari ni,pagi dah la free air ada orang belanja,beli jeruk pun,dapt gila banyak percuma..tahu tadi,tak payah nk beli jeruk*gila kedekut ko sya.~~

Muka penat borong jeruk..~~

Semangat IPTA,beli jeruk still pakai kad matrix,konon kami ni pelancong luar laa,datang p.p nk borong jeruk..but ok la,harga pun nice~~sangat puas borong,walaupun fact *tengah kering,cz duit biasiswa JPA tak masuk lagi..grrr

Milik siapakan jari itu..

Hah,dye sangat sporting,cz sanggup tunaikan impian membawa kami pergi membeli belah..boy or girl??sibuk nak tahu,yang penting,kawan+budak ipta sya..tangan awak mcm laki la,agaknya awak ni laki ke perempuan..mcm laki pun ada gak,mcm girl lagi laa byk adanya..:P..daa

2 comments:

Eyka Atma said...

oke ! kenal .. kwn baik ang tue kann .. hehehe

chot ok..! said...

K.A.W.A.N!!yeahh bab ni aku setuju..




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome