January 16, 2012

Sonoknya wat scuba kad matrix oii




Apalah nasih,diriku yang malang,ohhh tuhan~~..kenapa3?apalah nasib,ari ni kad matrix sya jatuh dalam longkang..grrr,alahai,dah sem6 ni,baru la ko nak mengedik kad matrix jatuh dalam longkang..nak mandi sekalipun,jgnla kau jatuh dalm longkang..*hampess..


tak de tempat lain ke ko nak mandi kad matrix ku~~

Thnk a lot,pada pakcik yang sapu sampah di tepi jalan,cz sanggup susah payah,tolong ambil kan kad matrix saya.kalau tak de pak cik tu,tak tahu la nak wat cm mna,dah la longkang dalam,takkan nk redah pakai baju kurung plak.tidakkkk..~~jasamu amat saya hargai..n pada my best friend,kite sehati sejiwa la,kad matrix sya masuk longkang,hp awak plak masuk longkang pada hari berikutnya.so sweet la.~~:))



Kotor+dalamnya longkang ini..

p/s : En buah hati,jgn nk sonok sangat gelak2 kan orang,sat g ngn awak saya mandikan ngn air longkang tu.kad matrx sy dah wangi ok..:P..Jumaat ni jumpa awak,saya bg awak mandi ngn air ni nak?:P luv u laa.



No comments:




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome