January 3, 2012

Bagan Ajam,Penang..

Meniti hari-hari bahagia bersama .....,*ngada

Bagan Ajam,here we come..semua selekeh2 je malam ni,cz plan mengejut nk kuar p SEBERANG pulau pinang..dulik pe kan,jnji tutup pape yang patut,but seriusly we always cute+comel..#the fact..cemburu??dulik pe sya..

kegembiraan terpancar di riak wajah K.A.M.I

Btw,Bagan Ajam ni adalah hentian R&R,but serius tempat dye nice gila,cz sya rasa ni 1 1nya R&R yg blh lepaking di tepi pantai,bbq,mandi-manda tepi pantai,dan segala mcm aktiviti la blh dilakukan kt sini.berkhemah pun boleh..hahh heaven gila..



Bukti pantai di R&R Bagan Ajam

Dah mcm hos jalan-jalan plak.sebenarnya,mmber sya yg zahirah(2 dari kanan) teringin nk makan char kuew tiaw,ngidam..last2 sya msj mmber sya budak seberang tanya char kuew tiaw sedap kt ne,dye kate sg dua..so redah seberang p.pinang malam2 ni..nasib bek ada kete..lalala~~so alang2 tu jalan sekali la kan..sangat sonok coz dpt tgk bunga api sekali..

p/s: sya nak ronda 1 p.pinang ni before tamatkan pelajaran kt sini..nak gembira ngn korang-korang semua..thnk to all n thnk pada yg snap pic model-model diatas..haha..tq

No comments:




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome