December 24, 2011

Pakai mai sini,Pesta sg,nibong


Penang,here i come..study medy kt p.p ni semula

Selamat tiba di pulau pinang,sonok cz sem last ni parent hantar,so blh mengedik habis2 ngn fmly.Still mcm xpercaya,now dh last sem n dh nk out of p.pinang plak..see,tak sabar nk futher study kt area selatan plak.if sya kata,nk blja kt uitm s.alam blh x??*motif sebenar??haha..ok

Comelnya..peace..me with my lovely housemate..
Pesta pulau pinang kami terjah..seronok bangat kuar ngn budak2 umh ni.pesta ni biasa je la,ada kedai jual baju,kedai makan,taman mini (mcm kt i-city s.alam) but seriusly xbyk lmpu pun mcm kt i-city s.alam..*rindu kngn ngn buah hati,n part best funfair je la..sempat r gak hbskan dekat **.00,main game kt situ..

 Funfair,funfair..hee,peace..
Hah,gmbr kt atas ni,buktinya kewujudan funfair tersebut.g pun tak snap pic byk pun kt sini.hati kami semua berkobar2 nk p I-city s.alam je..bak kata cik najwafis,"msti seronok p ramai2 kt i-city kan?",dear tu tak dinafikan la k..balik tak lewat mana pun,pukul 10 lbh dh blik,cz takut bas tak de.*hakikatnya,hati nk je suh parent bg sebijik kereta lps bawak p.pinang ni*kut dkt n.9-p.p ni.Saat bersama budak2 umhla,part pling gembira.tak dpt nk digambarkan.

Nota jari : Bersama kawan2la,saat paling indah buat sya..hopefully bila nanti dah jauh2,persahabatan ni terus berkekalan..ok,bluehypo n sya nak say,Jumpe lagi u all.

p/s :try pakai spek semula,sebelum ni bersama lens.New spek,new sem.so fair..en buah hati tahu,maw kena ayat manja dari dye.haha..bye..

4 comments:

Nana Leina said...

best gila dpt g pesta tu eh. lama xnaik funfair..hahaha..

chot ok..! said...

nana : jum p pesta jom..datang p.p ni..kite nek 3x funfair 2..hee

Nana Leina said...

hahaha.. dah nak hbis cuti skolah dah pun.. T_T hahaha.. xmau la nnt ada yg gelak..

chot ok..! said...

Hee..dah hbs,bukan dah hbs cuti sekolah..sempat lgi ni..hee..npe lak ada org nk gelak..hee




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome