December 7, 2011

Ombak rindu..

I love u so much mom..

Lama tak update blog,cz kemalasan yang melampau batasnya..ngee,before nk story mory ,sya nak wat dedicte to my lovely mom..HAPPY BIRTHDAY MY MOM..maaf laa,along belanja makan kt kedai biasa2 je,hadiah pun biasa2 je..nanti along dah kerje,along bawak umi makan kt allson klana lgi ye..tk pyh fmly blnja,biar along blnja..muahh,dan salam + ucapan dari along juga ikhlas dari lubuk hati along..terima kasih umi,didik along hingga ke tahap ni..along berbangga dengan pencapaian umi didik along,along nk jadi mcm umi,sayanggg umi..muahh..

Opss,copy cat here..!!ngee~~skirt today..

Same??ooohh idak laa,adik sya lawa,sya idak..dye kurus,sya gebu,but we always love each other..tak de plan nk p tgk ombak rindu pun ari ni,bajet nak bngun tgh2 ari,tup2 kul 9 mak su sya kol,"yana nk p tgk wayang tak?"what!!wayang,perhh peluang dgr wayang ni,mmg sya tkkan lpskan..so dengan mandi tergesa2,bersiap pun ala kadar,so trs serang term1.shitt,sya tk suka term1..wayang term2,jusco seremban lg terbaik..  

 
3 tiket,for 3 ladies

So berbekalkan kereta waja,dan mak su sya,direct trs g term1,then ambil tkt wayang past 2 jalan2..best ari ni,cz tk sangka plak ada book fair 2011 kt term1,xlpskn peluang cuci mata tgk novel..sya nak beli??ooo idak laa,mak su sya je gila novel,so pinjm kt mak su sya je nanti..*saving sya..Ohh ombak rindu..kau mengugat imanku untuk mengejarmu..tp,hampa belaka,jalan ceritamu tidak secantik mcm di dalam novel ombak rindu yang ku baca..tp tk de la kecewa,cz 3 babak,buat sya mengalirkan air mata,sentap+tacing beb..4**** sya bg..

tibe2 tkr baju kn??ni gambar hang out semalam.hee

Novel lagi best dari movienya,cz dlm movie byk babak dy cut..lps tu,dalm novel kte izzah duk aprment,npe dlm movie izzah duk kt tepi pantai..kalau nk sya comparekan novel,rasanya 30% shaja sama dalam novel ombak rindu..seyes,novel lgi best dari movie..tp spe yg blm tgk movie dye pun,korang tk kan nyesal juga,movie pun best aw..lgi best kalau korang p tgk ombak rindu dgn org yg korang syg..ok..thumb up for novel ombak rindu..opss lupa,thnk to mak su,cz blnja tgk wayang,n mkan kt penang street..buat sya rindu sama pulau pinang laa..ngee..bye

4 comments:

Eyka Atma said...

uyaii.. HOT ex housemate aku sekarang nie.. style ! lawa !! hehe

chot ok..! said...

hot la sangat..
hang lg hot laa ieka..:)

Ar-Rasyid said...

sya dah tgk cite Ombak rindu? best tak?
syid dah bc novel die, dah lame..waktu zAman skola menengah lagi. tp dah tak ingat jln citenyew. huuhu..
nk tgk wayang malas. hee
*tunggu VCD je lah

chot ok..! said...

syid : secara jujur dan jujurnya,NOVEL lagi best dari movie..seyes cakap,mean tak rugi beli novel hrga 19.90 tu,dari byr tkt wayang 10.00 aw..hee..byk babak2 menrk dlm nvl,dye cut,n xsama mcm skit mcm jln cte dlm nvel,so xbest sgt..:)mna mghlng syid??he




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome