December 15, 2011

Jom serang tutti fruity

Pink nampak lembut si pemakainya,tp hakikatnya,sya tak lembut mcm pink tu.

Hye2,duk umah sempena cuti sem ni,byk membuat sya ketawa dengan keletah adik2 sya.Sbr je la ngn budak2 ni,pecah perut dibuatnya,kadang angin juga,tp angkat tngan awal tu,idak la erk.Orait,memandangkan semalam baru dpt surat cinta *result pointer dr ipta sya,jd sya pun ambil pluang utk byr yrn..

Jadi,majulah sukan untuk negara..yeaahhh..

See,so simple mimple laa pakaian hari ni,cz ari ni nk lari2 dalam hujan..*time hujan masa kuar ni.Dengan kereta yg dipandu oleh my mom,so serangla Bank Islam+Maybank..wahh,maju dah skunk ipta sya,msa byr yrn tu,ada gak list nama sya sbgai student Ipta..abg pgawai tu siap ckp "Bdk it programming ye *riak jab,awak bdn kecik but dh final yer??ok,majulah sukan untuk negara" tak memasal je,msk sukan dari abg tu.ngegg~~

 See,nyam2 ok,makan tutti fruity ni..Jom serang lagi?


Ok,lepas setel bayar yuran semua,bthu kt my mom "umi nk mkn tutti..jom serang tutti",then my mom say,ok..*gila sporting tak??my mom bg duit,kami bertiga g beli..3org mkn,habis RM44.55..Cz 10g RM0.53 sen kn aiskrim tu,but puas..knyg melantak..Segala pahit yg kita rasa,pasti akan hadir manisnya..Hidup umpama aiskrim,hargailah ia sebelum cair..see,betpa nikmatnya aiskrim dlm khdpn kita..haha..*melalut
Nota jari : buat regangan sikit.hee.hadapilah hidup-hidup anda dengan ceria bersama keluarga,pasangan,kawan  sekalian.Doa sya,moga korang bahagia selalu.daa

4 comments:

NHMS said...

xpe, mahal tapi memey berbaloi..
you suke perise pe? :)

chot ok..! said...

tahu tak pe,memey berbaloi..i tak kisah pun prsa apa,sume i telan..My mom pun pnggil i ni,"Hantu Ais Krim" hee..

~didiey~ said...

xpernah mkn tutti...ibu n adik sis ckp xsedap..huhu

Sya Chot .. said...

@~didiey~ kena pdai plh..ada yg terlbh masam,ada yg ok..hehehe:)




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome