December 27, 2011

Gatal tangan,berkudis segala bagai dah ni

Geram dengan subjek english yg sgt la aku tak bape nk sukaa..huhh,bru pertama kali msk kelas untuk sem6 ni,dah kasi student stress..sgt suka..but still senyum dalam hati.see..hebatnya ko sya.Tak sabar nak hangout malam ni pergi pesta p.pinang..saje gatal tangan nk update blog ni,cz tibe2 teringat jauh pada buah hati yg jauh di perantauan..*ayt poyo,pang sekali.

You're just d one that i've waiting

Awak2,saya rindu ngn awak la mcm semalam.ngee~*senarnya,hari2 rindu awak.saya semangat nak g mall mesra alam kt s.alam tu ngn awak,dan smgt gila nk pergi I-city lg nek buaian kincir yg dah siap tu.tunggu sy plan ngn budak2 umh sy sekali ye awak..thnk cz "awak akan selalu ada untuk sy".awak2,semalam awak ungkap cerita perjmpaan kita kan,howw sweet dear..wahh tak blh thn lagi r dlm hati..see..udah2,stop smpai sini..

Emotions keep spinning out.Sweet moment at i-city s.alam with him.tq dear

No comments:




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome