December 1, 2011

Deco Bersama Sya..Penganti Eric leong

Salam reader,3 week cuti sem,duk umah sya tak reti nak buat pape..hangout ke seremban,mcm dah bosan sangat,nk ke kl,mcm tk best plak naik pengangkutan awam,bukan demand,tp malas..ngee,masa ni laa kepala ligat berfikir,wahh alangkah indahnya kalau buah hati satu ipta ngn sya,satu negeri ngn sya,rasa nak kuar,just contact him.huhu..tu pun,if dpt boy yg suka berjalan la,dpt yg tak suka berjalan,nasib badan laa k..bertuahnya sya memiliki dye..opss dh jauh larinya ni..haha

orait,sya dah lama,berniat di hati *ayt skema,nk ubah suai bilik sendiri,walau pda hakiktnya sya ni tak de la kretif mcm  eric leong casa impian tu,but sya still lagi punya smgt nk ubah suai bilik sendiri.bukn apa,cemburu tgk bilik dlm mjlh semua lawa2,as a anak dara yang mementingkan kekemasan,dan susun atur yang simple,so sya bersama adik sya yang lawa zulaikha ahmad,ni menyusun atur sendiri katil,dan seangkatan denganya..

see,this is my lil sis yang sangat lawa,mengalahkan kakak dye..tq dear

Orait,berikut adalah susun atur bilik sya..simple,but puas hati dengan hasil tangan sendiri.tk payah nk pnggil pakar pun..yeahh langsir baru,my mom yg bagi..*ngengg..nmpk tak bear 2,nmpak??2 2 tu,adalah pemberian kawan sya.yeah,sya sgt sygkn,dan hargai sangat2..meja sebelah katil sya tu,penuh dengan majalah remaja,so ble sya susah nak tdo,rembat majalah remaja,n pulun study fashion,cerpen ke,or what ever..see,sya dah kate simple,tp memudahkan pergerakan kn..:)
Nyaman bila dapat tido tilam empuk,tk mcm kt p.pinang..

Dato' Dr Hj Fadzilah Kamsah pernah berkata,tempat strategik untuk study adalah berhadapan dengan tingkap,so sya ambil peluang letak meja berdepan dengan tingkap bilik sya..see,then sya plih steaker yang ada rama+lalang lekat pada dinding supaya nampak nature..ala steaker tu murah je,korang p pasar pun blh dpt,pdai tawar 3 steaker jatuh RM5,tak caya,try la k..ok,in the right  side,gambar my lovely family,n the left side gambar en buah hati.tak sempat nak tukar gambar baru,next tme baru cuci gmbr baru..:)
See,simple but sejuk mata hati sya..hee..*riak jab

And the last side,part ni sya tak suka,ayah sya still lagi tak benarkan syafik (fixie) sya,ltk outside from my bedroom..yeahh,dye tak benarkan,see buktinya..katanya takut hilang..wahhh,nk kunci ltk kt luar pun xbg aw..sya yg biasa2 syg fixie ni,tp ayah yg lbh sayang..kut beribu mcm kete tak pe la,ni kereta blh plak park luar,basikal yg ni suh ltk dlm blik..wahh sonok ko fixie,ari2 ko usha2 sya..ahahha..ok la,puas dah membebel.n sya  happy sangat cz dpt buat benda berfaedah ni.jumpA lagi di next entry.daa

Bertuahnya kau kn fixie,sebilik ngn sya..wahaha

No comments:




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome