December 14, 2011

Air dicincang,takkan putus ok



See,sweet couple family gi tu..

Entry ni bertajuk "Air dicincang tidak akan putus" Orait hari ni,sya nak create entry ni,cz sya happy lepas dinner kat luar dengan family tercinta,sempena meraikan pointer kptsn sya.Orait,sedang bersiap,baju sya sama plak mcm my lil bro..jdi tbe2 tergerak hati nk create entry ni..

Sya bersukur sangat sebab punya adik2 yg memahami+sporting hbs..whY sya kte sporting hbs,cz bila sya kenalkan Buah hati sya dengan 4 adik sya,adik sya semua sporting hbs,dan byk tnya pasal lelaki yg berjaya rebut hati kakak dye.*kau adoo??yeahh bhgia sgt,bila mcm2 soalan dyeorg tnya berkaitan dengan abg ipar dye..
ciuman dari adik tercinta,tak pe,ni muhrim.hee.tak batal wudhuk

Tak mcm sesetengah adik berdik tu,asyik nk condemn,dan melemahkan semangt je..sya,as a sister,sya suport adik sya kearah kebaikan.lbh2 lgi,psgn hdp,sya xkan kacaw mereka,kalau itu pilihan mrka,mrk jga tk pernh nk hlng sya jth cinta dgn sesiapa.bak kata ayah sya yg tercinta "sendiri pilih pasangan hidup,sendiri tnggung nanti,tp utk ank pmpuan ayh,ayh harp seorg lelaki yg blh bimbing ank ayah,thu mengaji,solat dan tak jahil tentang agma islam" so,pndai2 pilih psgn la k..
We love each other..we sweet 4 ever.

wat masa ni,sya dah ketemu psgn sya,moga perhubungan sya dgn dirinya,kekal abadi hingga akhirat kelak.sya hrp dye juga blh bimbing sya,bukn sya yg bimbing dye..Alhmdulilah,keluarga sya menerimanya dengan hati terbuka,dan adik2 sya juga suka+sporting dgn kehadiranya merangkap buah hati sya.moga ukhuwah yg terbina antara sya,dan dirinya kekal untuk selamanya.Insya Allah.


Nota jari : Sayangi keluarga anda,sya tak lahir dari keluarga yang kaya,tetapi sederhana,sya bersyukur,kerana hidup sya dilimpahi dengan kasih syg family tercinta.



12 comments:

Uglyirl said...

wah..sweet.. congrats jgak ya sis.. untunglah ada family yg sporting hbes.. ^^

fathiyyahISMAIL said...

sweet la ^^

chot ok..! said...

uglyirl:thnk dear..alhmdulilah,dpt fmly yg best..kmu pun sama juga kn??hpefuly bhgia milik kte sis..:)

chot ok..! said...

fathiyyah : thnk dear..:)

Nurul Azziera said...

Sweetnya akak and adiq akak. muka seiraslah.okay straight to the point,congrats yaa :)

Uglyirl said...

most welcome.. entahlah.. biasa ja.. smua bt hal msing2..xsporting pown.. Amin.. ^^

gadis loolipops said...

waaa sweetnyer kak...^_^

chot ok..! said...

uglyirl : insya allah,semuga smuanya sporting n memahami 1 sama lain ye sis..:)amin

chot ok..! said...

Nurul Azziera : trme kash dikk.:)..adik pun sweet jgak.:)

chot ok..! said...

adik pyka :adik lagi sweet..lbh2 lgi ngn buah hati..:P hee..

NHMS said...

wahh2.. adik kamoo hensem lha.. ;)
congrats laa pointer naek.
chaiyok! :)

chot ok..! said...

adik sy ensem,dan kamu cantik..:)
xnek pun,pointer maintain..aishhh,xnk nek 1 pun..hee pape pun thnk yerr :)




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome