November 12, 2011

Wooii R.A.J.I.N,pelase come to mama

Jangan jadi seperti diatas,pape pun wishh all student at politeknik,good luck.

Stop update blog,try to forget all about social network..but think all about study,.do d best..go go syaa..sem ni pulun,sem ni pulun gila2..naikkan pointer..final,hope ko dapat jadi yang terbaik dalam hidup aku.mood malas nyah ko dari diri aku..mood rajin,come to mama please..grr..mkin menjadi2 pemalas dah naik sem5 ni..ingt ko hebat sya dah berjaya hingga sem5,lps tu nk malas2 study..mana janji ko yang dulu,mana janji kau nk belajar rajin..huhh please,tolonggg laaa rajin2 kan diri kau sya..final kali ni je..tak payah tido pun tak pe,please bercinta dengan NOTA ko yang lawa,dan penuh warna warni ko tu..jgn duk wat pekasam je k..PB alhamdulillah,yakin blh dapt semua A untuk semua subjek final..3.5 wajib dalam gengaman ku..hope terlaksana..amin2..:)
Please become like this person..wallaaa..

Mood rajin,please jadi seperti gambar diatas ok..jangan nk gedik2 penyakit malas datang..ingat sya,FINAL SEKALI DALAM SETIAP SEM,so ko kena pulun habiss...kena wajib pulun habis..wajib ok!!ok,malam ni,tak nk tido,nk study n date ngn NOTA sahaja..yess!!kumpul semngat rajin..rajin..fighting..!!!

No comments:




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome