November 5, 2011

To stalker in my life : cukup2 la tabur tai* :))

Selamat hari raya aidiladha..yebaaa,semua kt facebook duk update status ni sedangkan sox g baru sambut,tp sya still nk gatal tangan wish ayat tu kt blog ni..wahh sangat seronok,ari ni dapat panggilan dari abg long ku *bukan abg kandung sya actually,tp dh mcm abg pun.Rindu malysia,ingt kt adik dye yg sorang ni,jauh2 kt mesir tu,setengah jam bergayut ngn sya kt malaysia ni..Now sya kt kg,ingt nk study,tp tak start2 lagi stdy,final jgn ckp la,bilang pakai jari je nk tiba..adoii..yg student ipta/s sonok la,dah dpt kptsn..sedangkan sya merangkap KAMI STUDENT POLITEKNIK,xlama lagi nk berperang ngn kertas2 plak..huhhh..


Ok actually sya tak de benda pun nk cerita kat sini,tp rasa mcm "Hati ingin berbicara,Hati pun sering bertanya~~*bila nak update blog ini"..saje gedik tambah lirik lagu ni,so take time date with my lappyboo..firstly nk wat penghargaan kt member sya nashrul najmin *msti bngga sya inform nama an??,beb thnk que so much la der,cari tiket bas blik seremban untuk sya..tanpa anda,tiadalah saya di negeri sembilan ni,jwbnya beraya di pulau pinang,sambil mengalir2 air mata..to my housemate, yang tak balik tempat masing2,jangan cedeh2 aw,nanti sya blik ada rezeki bawak rendang raya k..to En buah hati opss wait,nk create juga ke,sat g ramai laa yang sangat baik hati inform pasal tentang dye..sonok gamaknya manusia2 yang terlbh baik ni duk inform,buruk2 kn orang lain,n runtuhkan ukhuwah yang terjalin..hargai sangat rasanya.kalau blh nk bertentang mata,n nk tahu semua tntg info dye tu..dh la ada stalker + merangkap detektif tak berbayr dlm hdp sya..fuyooo,rasa mcm artis gi tu..*letopp ko sya..


haha,hidup..kalau melatah,mengamuk tak tentu arah tak kemana la jawabnya..smile n terima segala info2 tu dengan bijaksana,sebabnya in realiti SYAQIRA LIYANA ni tersangat la bijak.xcaya??lantak korang la..n pada sesiapa yang sangat baik hati bg info2 yang sangt bernas tu,cukup2 la k..sikit tak termakan dengan kata2 anda..if sekali pun btl apa yang awak kata,biar laa..xkn nk halang plak..tak payah nk sibuk2 inform pape dengan sya..because sory to say i'm FU*K u..!! sekian harap maklum..terima kasih untuk inform yang macam sh*t..:)) masih mampu tersnyum..



Mana Pilihan mu??

No comments:




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome