November 7, 2011

So Talking About *baca la sendiri

Booommmm....Selamat Hari Raya Aidil Adha a.k.a Hari Raya korban kepada semua sekali yang sudi jenguk blog merepek,kerepek ni..woww dah lama rasanya setia pada blog yang satu ni,sonok ble dpt lepaskan luahan dalam hati ni,walaupun tak 100% sya cerita dalam blog ni,tp sekurang2nya dapat juga melepaskan beban yang dirasa selama ni..rasanya banyak manis dari pahit sya ceritakan dalam blog ni,tp hakikat hidup sya,biar sya sorang je mengethuinya kan??kte shre perkara manis2 sudah,wat pe yg sedih2..sya terpk kadang2,orang puji kte melambung2,orang hasad dengki ngn kte setinggi gunung,tp kte pernh sedar tak,bahawa org yg puji kte,yang punya hasad dengki ngn kita lbh hebat dari diri kte sebnrnya..seyess sya tak paham..

Orang pandang kte sempurna,tp hakikatnya hidup kita,tak seindah,dan sesempurna orang yang memandang kte tu..btl tak??pahit kte sorang sahaja yang merasa,manis perjalanan hidup kita,kte kongsi bersama orang ramai.so now time to talk about my happy mappy kehidupan..orait,memandangkan sya beraya DI kampung,so apa yang sya ingin untuk makan,semuanya terhidang.cakap je apa,udang,rendang,semuanya akan tersedia.nenek sya rindu cucu la katakan,but seyes raya tahun ni,tak semeriah tahun2 yang lepas,sbb apa,sya tak thu nk ckp.so memandangkn sya dh nk out of seremban tommorow,berbekalkan sifat manja+ngada ngn parent,mulut gatal2 cakap "along teringin nak makan pizza 7 lapis keju tu la" so my family zoommm terus g pizza hut..perhh..ok,sya bg tengok kotak pizza ni dulu ye.

Kotak Pizza Ultima Cheesy 7
Cadang nak makan kt sana,tp disebabkan baju kami yang sangat meriah*well biasala baru balik dari kg,batalkan niat tu..lgi pun,pizza bukan main "Sedikit" pengunjungnya.nk take away,tp  30jam kena tungu.last2 malas,balik umh suh delivery..terima kasih abg macho,hantar pizza..kenyang perut bila ditambah dengan mushroom sup+roti bawang..aummm tp hakikatnya pizza ni tak de laa sesedap mcm hawaii chiken..sumpahh tak sesedap mcm hawaii chiken..xpe la,bak kata my mom,selagi ada benda baru kuar,rasa je,sedap tak sedap belakang kira.So nak wat penghargaan n ucapan terima kasih kepada "MY LOVELY FAMILY" coz tunaikan ngidam along untuk makan pizza ni..auummmm sayangggg semua..nah ambik pizza ni,kte sharing sama2 k..daa

Kita sharing meringg ok..aumm

Peringatan buat sya : try to stop talking and create entry about my love a.k.a en buah hati ok..ramai sangat yang suka beri info..sakit rasanya hati ni..aduhaiii,untunglaa aku ni bukan jenis cepat sangat nak meleleh2 pasal laki ke apa..ok..tak sampai seru lagi nak menulis kisah romantik sya ngn insan bernama buah hati,if dh smpai seru bru create balik,but must be take a long time  to think and create entry about him..so chillex,create entry about my life,with my family,and with friend,mybe..that all ..ok,tata

No comments:




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome