November 20, 2011

Please be good condition to all people..


Senyuman yang penuh dengan mkna tersurat & tersirat

Salam,lama xupdate blog..sengaja membawa hati yang tengah duka dan lara menjawab paper final yang seyes aku rasa mcm nk gantung paper2 tu kat tali gantung..grrr,please be good lagi 2 paper ni..argghhh,sngt cinta sama u all,wat aku mcm ni...lama2,aku sbgai manusia yang punya rambut yang sehat,gugur+berwarna putih plak lps hbs exam ni.huhh..arrr next week,please be good condition,motion,motivation n tion2 lagi laaa..aishh dah la tak dpt nk p perak ngn fmly pada tarikh ni..*ngri len dyeorg nk p tak ajak tak kesah,tp kalau P.E.R.A.K,aku agak berangin..jujur ckp...kesunyian ku di pulau pinang ni..ngee~~


Ok,memandangkan ada gap 5 day ngn paper final yg berikutnya,ambil peluang date with lovely housemte..rancgn nyawa2 ikan *last2 mnt rncg mksdnya,so redah jusco perda at seberang prai..but still at pulau pinang juga..cume kami ber4 kena redah nek feri r nk p seberang,kami ni kan pelajar over THE sea..peace,xpe2,1 day oversea plak.insya allah..before nk g jety,cik wawa blh pengsan dalam bas rapid..ni bukan lakonan semata2,ini realiti belaka k.panik bukan kepalang,fu*k pada mamat yg ada mata,ada tangn,tp lngsng tak membntu,n thnk pada abg bus rapid n MAK CIK,mention g sekali MAKCIK yang sama2 membantu kawan saya,duduk diatas krsi bas.*dh pengsan2 pun,still g gagahkan kaki g jusco..hebat mu..mmg kaki berjalan kte semua ni..travel 4 jam woo..
Ok,kami berempat..comey2 semua housemte saya..muaxx untuk korang..cik wawafiz *kaler pink,namoh pengsan2 g aw,kami syg awak erat2..:)

Ok,g jusco perda just ambik bau big apple,bukn tak mampu nk beli,tp mlas nk gagahkn tangan ni angkut beg plastic big apple,bawa blik pulau..slp2,donut tu jd apam penyek la.n thnk to MR.SHAWAL RIZAL,Cz susah2 datg dr poli sbrg prai,jmpe ngn sya.sya hrgai.sya thu,ni last day mgkn kte dpt bertembung mata lg,next sem,2 2 dh tak kn dpt jmpe lg..bkn next sem je,tak lama lg,sya pun dh nk out of p.pinang.wlp skjb je,bersksikan bus stop,sya still hrgai perjumpaan tu.thnk untuk slm perpisahan juga.:)19.11.2011 dalam kenangan terindah..indah bukan selamanya,duka menyerubungi pada tarikh 20.11.2011..selamt tinggl pada tarikh berdarah ini..

No comments:




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome