October 2, 2011

Tragedi Oktober !!

Salam reader,today is my day date with my lovely roomate..who??atira wahid a.k.a trex..rawrr..!!dapat thu jusco QB a.ka Queensbay wat sale,mula la 2 pompuan ni berlari2 kejar sale tu..duit??duit ada ke tak de,buat mcm always ada je,parent sbgai banker utama buat sya..*cehh ank apakh ini?ak grw je,duit biasiswa jpa ada lagi,so gunalah..dh lama xshoping2 ni,so beli lah satu baju baru..baju pun murah k,xde nk ratus2,or riban2..*gua tak mampu der..harapkan laki je bagi,masa i kawen nanti..*perhhh gilaa punya statemnt..semenjak,dua menjak,tiga menjak ni,masa nk kuar mmg slalu tergendala..pnh dengan asg,labnya..dah tak thu nk bahagi,darab,tambah,tolak dah dengan masa2 ni..rasa mcm dah tak cukup masa pun ada g..tp Alhamdulillah berkat kesabaran,akan setel juga..amin..*muqadimah ko pnjg sgt la sya woii..


Ni gambar budak 2 orang tu..sakan benar shopping..tp bila dh g smpai jusco qb tu,mcm xde baju yg berkenan je,murah tu memang murah gila,tapi sifat nak mencari dalam longgokan yg bnyk,ditambah jumlah orang yg ramai,serta nak beratur lgi kt kaunter,,perhh silap besar laa kalau sya beli..sya bkn org yg thu sbr,lbh2 lgi bab nk beratur kt kaunter,..puhhh slp besar,slp besar..mlas sehh..tp kalau baju dh berkenan,ngee gua snggup je brtr berjam2..trex je snggup beratur pnjg bayar baju yg dibelinya.last2 kuar jusco QB,beli kt kedai vogue kt qb..perhh sumpah,baju dye mmg best n lawa2..kalau g QB blh dikatakn wajib g kedai tu,hrga yg berpatutan,dan baju yg lawa..*lupa nama kdai tu,nanti infrm len k.grk kul 3 balik kul 6 ptng..kjb je..ngee.happy hari ni,hopefully hari2 happy mcm ni kn best..sangat best..ok,la nk tamatkan penulisan,sox ada lab praktikal test..wsh me luck k..oo trex,sume benda nk jth..hbs jatuh merudum saham aku,pape pun mmg sweetkn??


*pakai serban+jubah untuk kaum laki,tak semestinya baik der,pakai tudung LABUH,baju kurung bagai,blm cukup baik pada pandangan mata aku juga..so people,dnt judge melalui mata kasar.yg terdedah sana sini tu pun tahu jaga mulut,dari org yg pkai tudung labuh,tapi mulut mcm tettt..tata I HATE LIAR+HIPOKRIT!!

No comments:




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome