October 10, 2011

Bowling Champion a.k.a Sya chot

On d way hangout with my ex housemate

Arrgggghhhhhh..!!Npe sya,npe sya??huhu,tekanan cz dah lama tak update blog..*Cehh gedik..hye reader,now baru sya ada masa untuk meng*update blog,ni pun gara2 tak bolh tdo..see ur clock,ngengg~~ dan pukul 2 lbh kan?orang kaata,tak bek anak dare tidur lewat2 ni..nanti muka tak segar..saya stuju sama sekali.ok,gambar diatas diambil sewaktu hangout ngn EX-housemate..disebabkan tekanan mini project,ambik masa terluang tgk pantai.bertuahnya jadi waga politeknik balik pulau.kemudahan depan mata,pantai pun depan mata..love pbu..terrbaaikk walaupun polinya kecil..motif,suka2 jerrkkk..

See,bowling Oren always menjadi kegilaanku..

Orait,today is my day date with bowling,waitt tajuk enty :Bowling Champion a.k.a Sya chot,champion ke??huhu,tah laa,kena lawan ngn shazlin dulu,baru blh wat perbandingan laa kan~~hee,entry nk gebang je laa..Tq pbu cz wat tournmnt best ni..gilaa gempak game ari ni..ramai gilaaaaaaa,,player2 terhebat pun ramai termasuk la sya sekali..*puitt hebat ke..Tak kisah la hebat ke dak,yang penting e.n.j.o.y. Sumpah,mmg tak rugi sape join.lenguh2 tangan laa gak,tp tak pe,demi pbu tercinta,gua follow tournmnt ni.Free beb,sape tak nak join ye dak??pada pemenang2 n dak kelas sya yg menang tu,suka ngn korang,korang men happening n gila2..sox lusa,ada game len plak,muka kite join lagi ok..Memang happening Habiss..


kenangan teragung..!!

Gambar bersama bowling Oren  tercinta,sempat diabdikan aw..sekian dari saya a.k.a Syaqira Liyana Binti Ahmad Ghazali..moga ketemu lagi..~~Tiap hari sayang,tiap hari gembira,tiap hariii bahagiaa..opss nota dari sya : peduli pe orang kta,yg penting jadi diri kte sendiri.Dan dalam setiap tindakan dan keptusan yang kte buat,kte kena berani terima risikonya..jangan gngu hidup orang,jgn cari kebenciaan orang lain,tp carilah kegembiraan,dan kebahagiaan buat diri kita.."memaafkan kesilapan orang lain itu,lbh mulia dan sebaik2 perkara"jadi renungan buat kte bersama..ok,semua orang berhak punya perasaan,semua orang berhak berpasangan,semua orang juga berhak berkawan.so tiada larangan untuk berkawan dengan sesiapa,ada sesiapa tersa tak??huhu*my lil bro,along pernh larang abg bercinta or berkawan ngn mana2 grl x??along siap rela diperknlkn abg ngn kawan2 grl abg adalah kan?so hidupp chill n chillex sudah....k.wasalm..:) senyum selalu k,n sya tak pernah nak mara2..tata.

No comments:




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome