October 22, 2011

Movie+KFC=RM20.00

 
First time pakai pashmina,nasib menjadi.:)

Assalamualaikum to all reader blog chot91..Hari ni bergelak ketawa bersama ROOMmate tersayang zaimah hara ,Thank dear,coz ajak sya melepaskan bosan kee Queensbay mall.ni je la tempat yang menjadi port bergambar n lepaskn buhsan,cz dekat ngn umh sewa..*Aiip nsb bek la ko duk tgh bndar p.pinang,sangkut kt hulu,padan muka..Niat nk jalan2 je,last2 ima ajak p tengok wayang..sya ngn ima ni memang kaki wayang,lbh2 kalau ima ada duit,wahh sya la org pertama yg akan ajak dye serang cinema..kat mana2 pun buleehh~~,jnji cinema..serang tgk cte 3gp..perrhh,cte ni no komen laa~~,sendiri tgk laa k..biarlah menjadi rahsia diriku dan zaimah hara..

Saya suka pic comel ni.yeahh

 Orait,ni je la gambar berdua yg sempat diabadikan bersama roomte tersayang..cz kami g berdua je pun,so xde laa org nk shoot kn gmbr kami,sendiri snap laa jawabnya,nsb lawa sya shoot gambar ni..walla,terover sudah..usai lepak2 tgk movie,apa lgi,perut kelaparan,so wat date ngn atok putih a.k.a kfc..blurrbbb kenyang mkn zinger tower..sedap tak terkata,perut dah lapar la katakan,kt kfc tu plak berlaku incident minta no phone dari mamt tak dikenali..wahaha..lawak2,kim salam laa dpt no kn ima??now in a relationship,xlayan mamat2 len dah an??wallaaweehh ayt nk hot je..pape pun,sonok rasanya ngedate berdua ngn kamu laa dear..thnk beb..bye

No comments:




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome