October 28, 2011

What's on your mind?

Motif: saje nk umumkan pemilik blog ni..

Alooo,wahh lama rasanya tak update blog ni,memandang tgh free2 n now berada di seremban tanah air tercinta,so sempatla nk mengupdate blog ni.oraitt strght to d point,dapat tahu cuti poli 4 hari,sya la pling semngat nk pulang ke selatan tanah air..*pantang degr cty lbh 2 ari,laju nk blik.n semua budak umah sya pun cty,sbnr2nya ura2 kate cty 2week,lps tu last2 mnt ada kls ganti..wtfisshhhh..so bg menengkan hati yang tgh lara,ambil kptsn untuk hangout wth togther2..kami ber4 je..yg lgi 2 orang,sakan pulang ke rumah..wahh untung la,mnggu lps blik umh,minggu ni blik umh..home sweet home la derr~~


 sje nk pakai skirt hari ni..nmpk pelik dak??dah la rendah

Before gerak p QB,masa untuk 3housemte sya menjamu selera,sya??tak de selra nk makan,bajet on diet..muntah dengar..ok,mmg spttnya sya diet pun,berat badan 49.7kg..woww,nk trn jd 48kg semulaa,baru cun..ngee~~kami mkn kt frdcrt mydin,mmg tmpt idaman bg budak umh kami..yekee??dulik laa,mahal tu jgn ckp laa..sedap lagi masakan sya kut..hahaha..*kut la pndai mask ko ni kn sya..so sempt gak laa nk abadikn gambar kngn ngn budak negeri den..yebaa,mai orang nogori..hobin jang hobin.

sumpah sya suka gambar ni ra..see our face,comel tak??ye sy tahu saya gemok..sekian

To my love: sory cz cancel date with u last minit..ada aral mendatang,so tak dapat nk date with u kt i-city shah alam minggu ni..sory k.mybe next time kte date kt situ k..awak jgn p sne ngn mana2 pompuan dulu aw,nanti saya cemburu.haha.n sory susahkn awak cz tak memasal awak p survey dulu jalan padang jawe 2..hee..tak pe,nanti saya ganti perjmpaan yg terbatal ni dengan 1 perkara yang awak akan ingt selamanya..insya allah..luv u dear..n i'm so sory..next time ok kte g sne..:)

No comments:




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome