October 15, 2011

Impianku terlaksana di PBU,P.P

setiap usaha yang kte buat,pasti akan hadir kejayaan

Assalamualaikum sebagai pembuka bicara..sya bukan nk riak,bangga,or what ever,sya nk create enrty ni untuk kongsi kegembiraan yang sya dapat..Alhamdulillah,ada rezeki juga sya pegang sijil AKJ(Anugerah Ketua Jabatan) di IPTA sya.Korang tahu AKJ tu apa??AKJ tu sama mcm dekan,spe dapat 3.5 abpve,akan dapt laa merasa AKJ tu..,Merasa juga sya pegang anugerah tersebut,dan sangat gembira bila dapat share kegembiraan ni pada keluarga tercinta.walau bukan tiap2 sem sya dapat AKJ,sya still gembira..bak kata my mom "kita dah usaha semampu yang boleh,kte dah doa dan tawakal kepada Allah,jdi setiap balasan yang kte dapat tu,kena selalu bersyukur,tntu ada hikmah disebalik apa yang berlaku"..Tapi sedihnya sya tak dapat hadirkan diri pada majlis ni,sebab sya pulang ke negeri sembilan.But sokey,Konvo nanti ada lagi.insya Allah..


Hopefully Konvo Dip nanti pun pegang CGPA 3.5 above.amin

Pada semua pelajar IPT,berbanggalah dengan setiap pointer yang kte dapat,walaupun tak sampai 3.5 above k..setiap usaha yang kte buat,kte kena bersyukur dengan keputusanya..*tak lama lgi sya nk final,wish me luck..

2 comments:

Anonymous said...

dear...wah,,thniah! xgtaw pon,,huhuhuh

_en buah hati

chot ok..! said...

saya segan nk bthu kt awak laa,awak tiap2 semdpt dekan,tak sehebat awak.




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome