October 4, 2011

famouss ke??




sya mmg suka jadi pencuri gambar2 awk,sbb saya pmint no1 awak aw,awak pun pmnt no1 saya gak an??wahaha..:)

I ask u   : "Fikri jamari,will you stand by my side forever until my last breath?"
Your answer : "I will stand always by your side Syaqira Liyana.For Ever."
i miss this moment..xsabar nak tulis ayat ni dalam buku baru sya..terima kasih my love


Grr,saat ni tengah tekanan menyiapkan mini project destop publisher,yang encik buah hati ni,haisshh baru je cakap,awak xnk tido ke,slalu awak tido awal,tup2 hambik ko sya,p tanya soalan tu,trs tido laki ko..hahaha,but sokey,i know u r very2 tired rght now..all 4 u,i understand..orait,berbalik pada cte,sumpah sekarang rasa mcm nk bakar2 mini project ni..nape lec tak pernah nak paham..grrr,lama2 baru tahu pangai lec baru ni cm mna,ssh bertimbang rasa la plak..aduhaaii,but sokey,demi segulung diploma yang sangat sya kejarkan tu,sya akan usaha sedaya upaya gak..all 4 u laa..huhhh..


Sebenarnya jujur sya tak tahu nak melalut apa dalam blog ni,sya create entry ni pun,cz tunggu paper yang tengah di print lambat berejam ni..arrr dugaan apakan ini??*umi ayah,rasa mcm nak kawen skunk ..syahdu plak rasanya skunk ni..dengan kepala yang berdengyut ni..tq ieka,cz bancuhkan saya air milo,seyes perut sya dah sakit n badan mula mengigil semula..sahh ble jadi mcm ni,cukup membuktikan sya kurang rehat,tidurr..terharu gilakk..kalau laa parent ada saat ini..dan2,skunk ni sya nak menGEDIK 100% ngn parent sya..


huhh,sya dah thu nk melalut pe,nk say selamat pagi kepada pencengah blog yang sangat pamoss ni..huhu..tata..

2 comments:

Anonymous said...

en buah hati :
hahaha,,,,ensem giler mamat tu,,,tuff plak,,,:P

chot ok..! said...

perasanyaaa...
tuff ke??hahahah..
keping gilakk adalaa..:P




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome