October 21, 2011

Angry Bird muncul kembali

 Allohaa,hah baru ada masa nk create stroy mory my life dlm blog ni,minggu yang bz tlh hbs sya tmpuh dgn jayanya,alhamdulillah...18/10/91 genaplah angka 20 dalam hidupku..bak kata my mom "dah 20 tahun dah anak umi" woww,naluri keibuan,selalu angkp kita kecil pada pandagan matanya..terima kasih untuk ucapan befday kepada anakmu..along hargai sangt,mengalir setitik air mata jatuh ke pipi..kalau laa saat tarikh tu along ada di seremban,mesti dah terhidang kfc+kek..rindunyaa...pape pun,ucapan lebih bermakna dari seseorang yang langsung tak ingat..*kut ada terasa tu,maaf laa erk,but ok gak awak tak wish,sbb xterlyn bls msj korang..:))

Different parent,but major at we IPTA call we TWIN..

Ok pada yang wish pada sya,sya hargai sangat,n thnk juga pada lec yang wish pada sya..to my lovely housemate,thnk untuk hadiah  kucupan mesra darimu semua..hahaha..ima,thnk untuk nyanyi lagu yang SANGAT sedap tu,tp lagi sedap kalau tak nyanyi.*opss jgn marah,just joke,n untuk semua orang laa yang ingt befday sya..tapi sya nk wat pengakuan jujur..sya lagi suka,mmbr yg ada no sya tu,wish kt no hp sya,bukan dalam FACEBOOK laa ..sekian harap maklum..orait,hah sya create entry ni,cz sya rasa happy,MY TWIN give me something different,*bagi sya berbeza la..dye bagi sya frame gambar Angry Bird warna Merah,suka angry bird merah..aummm..my twin sangat memahami..when i ask my twin "y u give me the frme angry bird,then u choose a red color..woww"*konon speaking landon,malay je pun ko cakap ngn twin ko tu..!!n she said "nad tgk sya gemar kumpul barang Angry Bird,tu yang nad beri Angry Bird pada sya" wahhh kamu sangat memahami laa dear..sya suka pemberianmu..:)tq 

Frame gambar,i like this..*Yg lain sbgai smpgn je,xpyh nk papar semua der..:P

4 comments:

NaDzIrAh AmIr said...

hehehe....
welcome my twin...
jaga leklok tau....
^_^

chot ok..! said...

mesti la jaga elok2,syg aw..hee..:)
terima kash nad syg..hee

EmY said...

nice dear..anyway hapy bezday sory lmbt wish..hehe :)

chot ok..! said...

wahhh,prefer late then frgt rght..:) tq dear




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome