October 31, 2011

5 Jam keluar,bersama cinta matiku



Salam reader..kegembiraan dan kebahagiaanku adalah  disaat bersama adik-adik yang tercinta..thank my bro a.k.a Mohd Zuhair Wafi,cz jadi driver kakakmu hari ini..memandangkan sya ni jarang balik seremban *jarang ke balik seremban,bukn 2 minggu sekali ke trn dri utara-selatan?so sbgai adik yang baik,dye kena la ikut kehendak sya.sebenarnya tujuan utama kuar nk ambil tiket bas,OK FINE !!Malam ni sya WAJIB kuar dari seremban..grrr,so bg melupakan perkara pahit tu,sya ambil keputusan Hangout with my lil sis n lil bro..Seremban pun banyak tempat nak lepak with ur famly,friend,ur love or wthver la k..Time to seranggg Seremban Parade..if ada yang tak tahu tmpt ni,korang wat2 je la tahu k..Port utama adalah Bowling time+Mcd+karaoke..jom usha picture saat2 kegembiraan ku..


Bowling time,at Seremban Parade.~me,with my lil sis Alang.~gambar yang sempat diabadikan dalam hidupku.jujur sya bahagia saat ini..hari2 mcm ni kan best?:)

 Macam mana sya blh kalah bowling ngn budak kecik ni..Haishhh sangat memalukan laaa..ngee~~,sya saje bagi peluang adik ku menang,kalau sya main betul2 karang,alamtnya,tutup terus bowling kt seremban parade ni..Sya kan Champion Longkang.haha
 Orait,lepas melepak kt bowling n mcd,*gmbr kt mcd tak sempat nk shoot sbgai bukti,time to seranggg dataran senawang..Sumpah Karaoke paling murah pernah sya terjah..1 jam,RM10 ONLY..kat penang ada ke??lalala~~tak jumpa lagi kt p.p tu,tp sya nk ckp la kan der,bilik  kt situ,sya cakap mcm FIRST CLASS beb..kt bukit jambul,p.p pe cer??dh la microphone ada 1 je..nk berduet mcm gambar kt bawah pun tak boleh.~~

lalala~~sweet plak tgk pic ni,dengn penuh perasaan sya melontarkan nynyian memori berkasih with my lil bro..wallaaaa,konon sweet laa sangat.tp seyes sonok gila dapat menyumbangkan suara sumbang mambang sya ni kt situ..haha..sox lusa,kte g lagi ye adik2 ku yag tercinta..sperti biasa,abg jd driver,along nk rehatkan kaki,mls tekan pedal minyak..:P



Ok cukup sampai sini je laa coretan sya,ada hikmah maybe,tak pat date with my love,diganti dengan hangout with adik2 tercinta.Kan best,kalau kte keluar ni adik2 ku,di temani sekali ngn abg iparmu..walaaaa,*over ko sya..pesanan buat En buah hati : Please k,makan ubat,saya tak nak tengok awak KURANG SIHAT,please k..tak nak ada darah2 yang tak sepatutnya keluar,or pape je..tak mahu,pling tak mahu awak masuk hospital..tolong laa k..tak sanggup nk nangis depan my mom lagi,bila tahu awak sakit..lps ni,awak msk hospital,tak de sya nk minta izin kt awak nk lawat,sya trus bawak 1 famly sya g lawat awak,mcm dulu2 tu..lalala~~WARNING NI !!..k.laa,jumpa lagi di next entry..daa~~

No comments:




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome