October 31, 2011

5 Jam keluar,bersama cinta matiku



Salam reader..kegembiraan dan kebahagiaanku adalah  disaat bersama adik-adik yang tercinta..thank my bro a.k.a Mohd Zuhair Wafi,cz jadi driver kakakmu hari ini..memandangkan sya ni jarang balik seremban *jarang ke balik seremban,bukn 2 minggu sekali ke trn dri utara-selatan?so sbgai adik yang baik,dye kena la ikut kehendak sya.sebenarnya tujuan utama kuar nk ambil tiket bas,OK FINE !!Malam ni sya WAJIB kuar dari seremban..grrr,so bg melupakan perkara pahit tu,sya ambil keputusan Hangout with my lil sis n lil bro..Seremban pun banyak tempat nak lepak with ur famly,friend,ur love or wthver la k..Time to seranggg Seremban Parade..if ada yang tak tahu tmpt ni,korang wat2 je la tahu k..Port utama adalah Bowling time+Mcd+karaoke..jom usha picture saat2 kegembiraan ku..


Bowling time,at Seremban Parade.~me,with my lil sis Alang.~gambar yang sempat diabadikan dalam hidupku.jujur sya bahagia saat ini..hari2 mcm ni kan best?:)

 Macam mana sya blh kalah bowling ngn budak kecik ni..Haishhh sangat memalukan laaa..ngee~~,sya saje bagi peluang adik ku menang,kalau sya main betul2 karang,alamtnya,tutup terus bowling kt seremban parade ni..Sya kan Champion Longkang.haha
 Orait,lepas melepak kt bowling n mcd,*gmbr kt mcd tak sempat nk shoot sbgai bukti,time to seranggg dataran senawang..Sumpah Karaoke paling murah pernah sya terjah..1 jam,RM10 ONLY..kat penang ada ke??lalala~~tak jumpa lagi kt p.p tu,tp sya nk ckp la kan der,bilik  kt situ,sya cakap mcm FIRST CLASS beb..kt bukit jambul,p.p pe cer??dh la microphone ada 1 je..nk berduet mcm gambar kt bawah pun tak boleh.~~

lalala~~sweet plak tgk pic ni,dengn penuh perasaan sya melontarkan nynyian memori berkasih with my lil bro..wallaaaa,konon sweet laa sangat.tp seyes sonok gila dapat menyumbangkan suara sumbang mambang sya ni kt situ..haha..sox lusa,kte g lagi ye adik2 ku yag tercinta..sperti biasa,abg jd driver,along nk rehatkan kaki,mls tekan pedal minyak..:P



Ok cukup sampai sini je laa coretan sya,ada hikmah maybe,tak pat date with my love,diganti dengan hangout with adik2 tercinta.Kan best,kalau kte keluar ni adik2 ku,di temani sekali ngn abg iparmu..walaaaa,*over ko sya..pesanan buat En buah hati : Please k,makan ubat,saya tak nak tengok awak KURANG SIHAT,please k..tak nak ada darah2 yang tak sepatutnya keluar,or pape je..tak mahu,pling tak mahu awak masuk hospital..tolong laa k..tak sanggup nk nangis depan my mom lagi,bila tahu awak sakit..lps ni,awak msk hospital,tak de sya nk minta izin kt awak nk lawat,sya trus bawak 1 famly sya g lawat awak,mcm dulu2 tu..lalala~~WARNING NI !!..k.laa,jumpa lagi di next entry..daa~~

Satu Malam,Ku Coretkan Luahan Dalam Hati Ini


Teringat dirinya tatkala menonton cerita ketika cinta bertasbih..Ya Allah,aku bersyukur dengan kehadiran seseorang insan bernama lelaki dalam hatiku kini..Namun ku tidak pasti sama ada dirinya jodohku,ataupun tidak..


Dirinya yang dulu ego mengalahkan setinggi awan,membuatkan diriku belajar erti sabar.tatkala hatinya diusik makna cinta yang tulus ikhlas hadir dalam diriku ini,hatinya yang selama ini dikeraskan,tiba2 menjadi selembut kapas.Setiap kata yang terbit dari dirinya,diucapkan dengan penuh keikhlasan dan kesungguhanya.
-setiap senyuman yang terukir dibibirku,tidak semestinya semuanya indah dalam hidupku.Air Mata yang mengalir juga,tidak semestinya membuktikan kesedihan dalam perjalanan hidupku-


Dirinya juga yang selalu membuatkan hati ini terhibur dan tenang,tatkala hati ini sedih mahupun kecewa.Dia yang selalu membuatkan hidupku ini ceria,mungkin padanya,sudah menjadi tanggungjawabnya merawat kesedihanku,dan menukarnya kepada kebahagianku.


Setiap kali diri ini melakukan kesalahan,mulutnya tak pernh lekang membebel kepada diri ini.
yea dirinya yang melebelkan sebegitu,diri ini mengethui,dirinya yang  akan selalu menasihati dan mengigatkan diri ini kerana sikap tanggungjawab dirinya sebagai pembimbing kepada diriku ini.
Diri ini mengetahui,dirinya juga meinginkan sebuah perhubungan yang kekal abadi.


Dirinya selalu memikirkan keadaan diriku ini,termasuklah bimbing akan keselamatan dan kesihatan diriku ini,dirinya juga mengimpikan sebuah hubungan yang dimana temui titk noktahnya,ke jinjang pelamin.msh tersemat indah ayat2 yang dirinya titipkan kepada diri ini dalam sekeping kad dan potrait dirinya.


Tersenyum diri ini,tatkala sifat keanak-anakan dirinya muncul,senyuman dari bibirku ini tak pernh lekang saat dirinya yang matang berubah menjadi sifat keanak-anakan,diri ini tidak pernah bosan melayan kerenah dirinya,kerna diri ini mengetahui,dirinya mengharapkan perhatian dari diriku ini.diri ini mengetahui juga bukan senang dirimu yang macho tu,berubah menjadi seperti keanak-anakan.Hanya dengan orang yang kamu sayangi sahaja,sikapmu itu berubah.


Setiap hari,ucapan "i love ","i miss u",&"i need u" tak pernah lupa untuk dsebutkan oleh dirinya.tak pernh terdetik di hatiku ini bosan mahupun jemu menerima ayat seperti itu dari dirinya,kerana dirinya benar2 ungkapkan perkataan itu dari lubuk hatinya.Ya Allah diri ini bersyukur,kerana menjadi wanita yang mampu merobohkan tembok dalam hatinya,serta diri ini bersyukur kerna telah mengambil alih perasaan kecewa dan fobia dari dalam hidup dirinya itu.


-Diri Ini Merasai apa yang dimaksudkan dengan menghargai-


Aku tidak pasti sama ada,dirinya yang menjadi pendamping ku kelak,ataupun sebaliknya.Namun dalam setiap doa,ku titipkan namanya,menjadi pembimbing ku di masa hadapan nanti.
Aku tidak mengharapkan lelaki sesempurna Nabi Muhammad A.S,tetapi cukuplah seorang lelaki beragama islam yang mengetahui hukum hakam dan erti islam yang sebenarnya.semoga perhubungan iniberkekalan untuk selamanya.Ya Allah,ku harap diri ini tidak salah menghulurkan cinta buat pertama kalinya pada insan bernama Muhammad Fikri Bin Jamari..


Hasil luahan,coretan dari insan bernama Syaqira Liyana Binti Ahmad Ghazali..


October 28, 2011

Ungu - Dirimu satu




 i will always love you kekasihku

dalam hidupku hanya dirimu satu

i will always need you cintaku

selamanya takkan pernah terganti

ku mau menjadi yang terakhir untukmu

ku mau menjadi mimpi indahmu
cintai aku dengan hatimu 

seperti aku mencintaimu

sayangi aku dengan kasihmu

seperti aku menyayangimu

i will be the last for you
and you will be the last for me

i will always love you kekasihku

dalam hidupku hanya dirimu satu 
ku mau menjadi yang terakhir untukmu

ku mau menjadi mimpi indahmu


cintai aku dengan hatimu 

seperti aku mencintaimu

sayangi aku dengan kasihmu

seperti aku menyayangimu

i will be the last for you
and you will be the last for me
i will be the last for you
and you will be the last for me 

Muhammad Fikri Bin Jamari..
aku akan jadi yang terakhir untukmu
dan kamu akan jadi yang terkhir untuk ku 

What's on your mind?

Motif: saje nk umumkan pemilik blog ni..

Alooo,wahh lama rasanya tak update blog ni,memandang tgh free2 n now berada di seremban tanah air tercinta,so sempatla nk mengupdate blog ni.oraitt strght to d point,dapat tahu cuti poli 4 hari,sya la pling semngat nk pulang ke selatan tanah air..*pantang degr cty lbh 2 ari,laju nk blik.n semua budak umah sya pun cty,sbnr2nya ura2 kate cty 2week,lps tu last2 mnt ada kls ganti..wtfisshhhh..so bg menengkan hati yang tgh lara,ambil kptsn untuk hangout wth togther2..kami ber4 je..yg lgi 2 orang,sakan pulang ke rumah..wahh untung la,mnggu lps blik umh,minggu ni blik umh..home sweet home la derr~~


 sje nk pakai skirt hari ni..nmpk pelik dak??dah la rendah

Before gerak p QB,masa untuk 3housemte sya menjamu selera,sya??tak de selra nk makan,bajet on diet..muntah dengar..ok,mmg spttnya sya diet pun,berat badan 49.7kg..woww,nk trn jd 48kg semulaa,baru cun..ngee~~kami mkn kt frdcrt mydin,mmg tmpt idaman bg budak umh kami..yekee??dulik laa,mahal tu jgn ckp laa..sedap lagi masakan sya kut..hahaha..*kut la pndai mask ko ni kn sya..so sempt gak laa nk abadikn gambar kngn ngn budak negeri den..yebaa,mai orang nogori..hobin jang hobin.

sumpah sya suka gambar ni ra..see our face,comel tak??ye sy tahu saya gemok..sekian

To my love: sory cz cancel date with u last minit..ada aral mendatang,so tak dapat nk date with u kt i-city shah alam minggu ni..sory k.mybe next time kte date kt situ k..awak jgn p sne ngn mana2 pompuan dulu aw,nanti saya cemburu.haha.n sory susahkn awak cz tak memasal awak p survey dulu jalan padang jawe 2..hee..tak pe,nanti saya ganti perjmpaan yg terbatal ni dengan 1 perkara yang awak akan ingt selamanya..insya allah..luv u dear..n i'm so sory..next time ok kte g sne..:)

October 22, 2011

Movie+KFC=RM20.00

 
First time pakai pashmina,nasib menjadi.:)

Assalamualaikum to all reader blog chot91..Hari ni bergelak ketawa bersama ROOMmate tersayang zaimah hara ,Thank dear,coz ajak sya melepaskan bosan kee Queensbay mall.ni je la tempat yang menjadi port bergambar n lepaskn buhsan,cz dekat ngn umh sewa..*Aiip nsb bek la ko duk tgh bndar p.pinang,sangkut kt hulu,padan muka..Niat nk jalan2 je,last2 ima ajak p tengok wayang..sya ngn ima ni memang kaki wayang,lbh2 kalau ima ada duit,wahh sya la org pertama yg akan ajak dye serang cinema..kat mana2 pun buleehh~~,jnji cinema..serang tgk cte 3gp..perrhh,cte ni no komen laa~~,sendiri tgk laa k..biarlah menjadi rahsia diriku dan zaimah hara..

Saya suka pic comel ni.yeahh

 Orait,ni je la gambar berdua yg sempat diabadikan bersama roomte tersayang..cz kami g berdua je pun,so xde laa org nk shoot kn gmbr kami,sendiri snap laa jawabnya,nsb lawa sya shoot gambar ni..walla,terover sudah..usai lepak2 tgk movie,apa lgi,perut kelaparan,so wat date ngn atok putih a.k.a kfc..blurrbbb kenyang mkn zinger tower..sedap tak terkata,perut dah lapar la katakan,kt kfc tu plak berlaku incident minta no phone dari mamt tak dikenali..wahaha..lawak2,kim salam laa dpt no kn ima??now in a relationship,xlayan mamat2 len dah an??wallaaweehh ayt nk hot je..pape pun,sonok rasanya ngedate berdua ngn kamu laa dear..thnk beb..bye

October 21, 2011

Angry Bird muncul kembali

 Allohaa,hah baru ada masa nk create stroy mory my life dlm blog ni,minggu yang bz tlh hbs sya tmpuh dgn jayanya,alhamdulillah...18/10/91 genaplah angka 20 dalam hidupku..bak kata my mom "dah 20 tahun dah anak umi" woww,naluri keibuan,selalu angkp kita kecil pada pandagan matanya..terima kasih untuk ucapan befday kepada anakmu..along hargai sangt,mengalir setitik air mata jatuh ke pipi..kalau laa saat tarikh tu along ada di seremban,mesti dah terhidang kfc+kek..rindunyaa...pape pun,ucapan lebih bermakna dari seseorang yang langsung tak ingat..*kut ada terasa tu,maaf laa erk,but ok gak awak tak wish,sbb xterlyn bls msj korang..:))

Different parent,but major at we IPTA call we TWIN..

Ok pada yang wish pada sya,sya hargai sangat,n thnk juga pada lec yang wish pada sya..to my lovely housemate,thnk untuk hadiah  kucupan mesra darimu semua..hahaha..ima,thnk untuk nyanyi lagu yang SANGAT sedap tu,tp lagi sedap kalau tak nyanyi.*opss jgn marah,just joke,n untuk semua orang laa yang ingt befday sya..tapi sya nk wat pengakuan jujur..sya lagi suka,mmbr yg ada no sya tu,wish kt no hp sya,bukan dalam FACEBOOK laa ..sekian harap maklum..orait,hah sya create entry ni,cz sya rasa happy,MY TWIN give me something different,*bagi sya berbeza la..dye bagi sya frame gambar Angry Bird warna Merah,suka angry bird merah..aummm..my twin sangat memahami..when i ask my twin "y u give me the frme angry bird,then u choose a red color..woww"*konon speaking landon,malay je pun ko cakap ngn twin ko tu..!!n she said "nad tgk sya gemar kumpul barang Angry Bird,tu yang nad beri Angry Bird pada sya" wahhh kamu sangat memahami laa dear..sya suka pemberianmu..:)tq 

Frame gambar,i like this..*Yg lain sbgai smpgn je,xpyh nk papar semua der..:P

October 15, 2011

Bismillah..


Ya Allah,andai insan bernama Muhammad fikri Bin Jamari betul untukku,aku mohon kepadamu Ya Allah,tolong dekatkan hatinya dengan hatiku.Tapi andai bukan dia untukku,jangalah kau jauhkan hatinya dengan hatiku,tapi berilah aku kekuatan untuk bersedia sewaktu kami berpisah nanti.Jika takdir bukan untuk kami,aku pasrah dan berserah padamu Ya Allah.Sesungguhnya engkau Ya Allah maha mengetahui perjalanan hidup kami.Jauhkan lah kami dengan setiap dugaan yang bakal mendatang dikemudian hari.Benar,kini aku telah jatuh cinta buat pertama kalinya,semoga ukhuwah yang terbina ini kekal hingga ke akhirat kelak..Andai suatu hari nanti takdirku kelak bersama dirinya,izinkan aku menjadi bidadari syurga bersama dirinya.amin,amin,Ya Robbal alamin.

Jangan tinggal kan saya,DAN awak selalu menyebut,saya takkan tinggalkan awak..
Bila kamu menyebut,jangan pernh tinggalkan saya,Sya akan membalas dengan berkata,sesungguhnya,engku yang aku ingin selalu bersama diriku..selamanya jika diizinkan Allah..

*sekali kepercayaan telah ku serahkan,jangan pernah cube untuk mengkhianatinya,sekali setia telah ku tumpahkan,jangn pernah kau kecewakan..

Impianku terlaksana di PBU,P.P

setiap usaha yang kte buat,pasti akan hadir kejayaan

Assalamualaikum sebagai pembuka bicara..sya bukan nk riak,bangga,or what ever,sya nk create enrty ni untuk kongsi kegembiraan yang sya dapat..Alhamdulillah,ada rezeki juga sya pegang sijil AKJ(Anugerah Ketua Jabatan) di IPTA sya.Korang tahu AKJ tu apa??AKJ tu sama mcm dekan,spe dapat 3.5 abpve,akan dapt laa merasa AKJ tu..,Merasa juga sya pegang anugerah tersebut,dan sangat gembira bila dapat share kegembiraan ni pada keluarga tercinta.walau bukan tiap2 sem sya dapat AKJ,sya still gembira..bak kata my mom "kita dah usaha semampu yang boleh,kte dah doa dan tawakal kepada Allah,jdi setiap balasan yang kte dapat tu,kena selalu bersyukur,tntu ada hikmah disebalik apa yang berlaku"..Tapi sedihnya sya tak dapat hadirkan diri pada majlis ni,sebab sya pulang ke negeri sembilan.But sokey,Konvo nanti ada lagi.insya Allah..


Hopefully Konvo Dip nanti pun pegang CGPA 3.5 above.amin

Pada semua pelajar IPT,berbanggalah dengan setiap pointer yang kte dapat,walaupun tak sampai 3.5 above k..setiap usaha yang kte buat,kte kena bersyukur dengan keputusanya..*tak lama lgi sya nk final,wish me luck..

October 10, 2011

Bowling Champion a.k.a Sya chot

On d way hangout with my ex housemate

Arrgggghhhhhh..!!Npe sya,npe sya??huhu,tekanan cz dah lama tak update blog..*Cehh gedik..hye reader,now baru sya ada masa untuk meng*update blog,ni pun gara2 tak bolh tdo..see ur clock,ngengg~~ dan pukul 2 lbh kan?orang kaata,tak bek anak dare tidur lewat2 ni..nanti muka tak segar..saya stuju sama sekali.ok,gambar diatas diambil sewaktu hangout ngn EX-housemate..disebabkan tekanan mini project,ambik masa terluang tgk pantai.bertuahnya jadi waga politeknik balik pulau.kemudahan depan mata,pantai pun depan mata..love pbu..terrbaaikk walaupun polinya kecil..motif,suka2 jerrkkk..

See,bowling Oren always menjadi kegilaanku..

Orait,today is my day date with bowling,waitt tajuk enty :Bowling Champion a.k.a Sya chot,champion ke??huhu,tah laa,kena lawan ngn shazlin dulu,baru blh wat perbandingan laa kan~~hee,entry nk gebang je laa..Tq pbu cz wat tournmnt best ni..gilaa gempak game ari ni..ramai gilaaaaaaa,,player2 terhebat pun ramai termasuk la sya sekali..*puitt hebat ke..Tak kisah la hebat ke dak,yang penting e.n.j.o.y. Sumpah,mmg tak rugi sape join.lenguh2 tangan laa gak,tp tak pe,demi pbu tercinta,gua follow tournmnt ni.Free beb,sape tak nak join ye dak??pada pemenang2 n dak kelas sya yg menang tu,suka ngn korang,korang men happening n gila2..sox lusa,ada game len plak,muka kite join lagi ok..Memang happening Habiss..


kenangan teragung..!!

Gambar bersama bowling Oren  tercinta,sempat diabdikan aw..sekian dari saya a.k.a Syaqira Liyana Binti Ahmad Ghazali..moga ketemu lagi..~~Tiap hari sayang,tiap hari gembira,tiap hariii bahagiaa..opss nota dari sya : peduli pe orang kta,yg penting jadi diri kte sendiri.Dan dalam setiap tindakan dan keptusan yang kte buat,kte kena berani terima risikonya..jangan gngu hidup orang,jgn cari kebenciaan orang lain,tp carilah kegembiraan,dan kebahagiaan buat diri kita.."memaafkan kesilapan orang lain itu,lbh mulia dan sebaik2 perkara"jadi renungan buat kte bersama..ok,semua orang berhak punya perasaan,semua orang berhak berpasangan,semua orang juga berhak berkawan.so tiada larangan untuk berkawan dengan sesiapa,ada sesiapa tersa tak??huhu*my lil bro,along pernh larang abg bercinta or berkawan ngn mana2 grl x??along siap rela diperknlkn abg ngn kawan2 grl abg adalah kan?so hidupp chill n chillex sudah....k.wasalm..:) senyum selalu k,n sya tak pernah nak mara2..tata.

October 4, 2011

famouss ke??




sya mmg suka jadi pencuri gambar2 awk,sbb saya pmint no1 awak aw,awak pun pmnt no1 saya gak an??wahaha..:)

I ask u   : "Fikri jamari,will you stand by my side forever until my last breath?"
Your answer : "I will stand always by your side Syaqira Liyana.For Ever."
i miss this moment..xsabar nak tulis ayat ni dalam buku baru sya..terima kasih my love


Grr,saat ni tengah tekanan menyiapkan mini project destop publisher,yang encik buah hati ni,haisshh baru je cakap,awak xnk tido ke,slalu awak tido awal,tup2 hambik ko sya,p tanya soalan tu,trs tido laki ko..hahaha,but sokey,i know u r very2 tired rght now..all 4 u,i understand..orait,berbalik pada cte,sumpah sekarang rasa mcm nk bakar2 mini project ni..nape lec tak pernah nak paham..grrr,lama2 baru tahu pangai lec baru ni cm mna,ssh bertimbang rasa la plak..aduhaaii,but sokey,demi segulung diploma yang sangat sya kejarkan tu,sya akan usaha sedaya upaya gak..all 4 u laa..huhhh..


Sebenarnya jujur sya tak tahu nak melalut apa dalam blog ni,sya create entry ni pun,cz tunggu paper yang tengah di print lambat berejam ni..arrr dugaan apakan ini??*umi ayah,rasa mcm nak kawen skunk ..syahdu plak rasanya skunk ni..dengan kepala yang berdengyut ni..tq ieka,cz bancuhkan saya air milo,seyes perut sya dah sakit n badan mula mengigil semula..sahh ble jadi mcm ni,cukup membuktikan sya kurang rehat,tidurr..terharu gilakk..kalau laa parent ada saat ini..dan2,skunk ni sya nak menGEDIK 100% ngn parent sya..


huhh,sya dah thu nk melalut pe,nk say selamat pagi kepada pencengah blog yang sangat pamoss ni..huhu..tata..

October 2, 2011

Tragedi Oktober !!

Salam reader,today is my day date with my lovely roomate..who??atira wahid a.k.a trex..rawrr..!!dapat thu jusco QB a.ka Queensbay wat sale,mula la 2 pompuan ni berlari2 kejar sale tu..duit??duit ada ke tak de,buat mcm always ada je,parent sbgai banker utama buat sya..*cehh ank apakh ini?ak grw je,duit biasiswa jpa ada lagi,so gunalah..dh lama xshoping2 ni,so beli lah satu baju baru..baju pun murah k,xde nk ratus2,or riban2..*gua tak mampu der..harapkan laki je bagi,masa i kawen nanti..*perhhh gilaa punya statemnt..semenjak,dua menjak,tiga menjak ni,masa nk kuar mmg slalu tergendala..pnh dengan asg,labnya..dah tak thu nk bahagi,darab,tambah,tolak dah dengan masa2 ni..rasa mcm dah tak cukup masa pun ada g..tp Alhamdulillah berkat kesabaran,akan setel juga..amin..*muqadimah ko pnjg sgt la sya woii..


Ni gambar budak 2 orang tu..sakan benar shopping..tp bila dh g smpai jusco qb tu,mcm xde baju yg berkenan je,murah tu memang murah gila,tapi sifat nak mencari dalam longgokan yg bnyk,ditambah jumlah orang yg ramai,serta nak beratur lgi kt kaunter,,perhh silap besar laa kalau sya beli..sya bkn org yg thu sbr,lbh2 lgi bab nk beratur kt kaunter,..puhhh slp besar,slp besar..mlas sehh..tp kalau baju dh berkenan,ngee gua snggup je brtr berjam2..trex je snggup beratur pnjg bayar baju yg dibelinya.last2 kuar jusco QB,beli kt kedai vogue kt qb..perhh sumpah,baju dye mmg best n lawa2..kalau g QB blh dikatakn wajib g kedai tu,hrga yg berpatutan,dan baju yg lawa..*lupa nama kdai tu,nanti infrm len k.grk kul 3 balik kul 6 ptng..kjb je..ngee.happy hari ni,hopefully hari2 happy mcm ni kn best..sangat best..ok,la nk tamatkan penulisan,sox ada lab praktikal test..wsh me luck k..oo trex,sume benda nk jth..hbs jatuh merudum saham aku,pape pun mmg sweetkn??


*pakai serban+jubah untuk kaum laki,tak semestinya baik der,pakai tudung LABUH,baju kurung bagai,blm cukup baik pada pandangan mata aku juga..so people,dnt judge melalui mata kasar.yg terdedah sana sini tu pun tahu jaga mulut,dari org yg pkai tudung labuh,tapi mulut mcm tettt..tata I HATE LIAR+HIPOKRIT!!



 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome