September 23, 2011

Keceriaanku..



wana waninya chaa..comei2,saya suka..opss berangan sebentar bersama laptop zaimah..*y lptop kwn,bukn sya?? sbbnya my lappy boo dell pink,dipinjam oleh zaimah untuk tgk movie pd lappy sya,huhu..sokey2,sekali sekala tkr selera,function lappy sama je,sya nk gunakan untuk menaip di keybord n blh access internt,2 je..sekian harap mklom..sya bahagia n gmbra hari ni,sbb tu entry sya wana wani..warna warni tu kn mencerminkan jiwa kte yg tgh ceria..*btl ke fakta ni,biar la..

1.pagi subuh dah dapat panggilan dari en buah hati,perh terkjt gilaa.frst tme kut dye kol pgi sbh,sblm ni, hari2 dye duk slalu sangat  kol tme petang, n malam,seyes tak jngka kut dye kol g sbh tu.huhh kuss smgt nasb jntung tak tercabut,dah la time tu sya tgh duk pulun stdy subject algo & data structure..nsb ilmu tak hilang dari ingtn aw,kalau tak,nk jawab pe test tu tak tahu pe la,haha..btw thnk dear,infrm pda sya,kamu on d way nk blik sabak..*dear,untunglaa balik jmpe parent,dh cty berbulan2 pun still g rindu.mmg anak mama abah laa..werk:P

2.Alhamdulillah test pda jam 9.15pg ni dpt dijawab dengan hati yang tenang..dah wat yg sehabis baik,yang lain tawakal pada Allah,moga2 sem ni pointer meningkat..xmaw turun..Insya Allah akan diusahakan..

3.Lepas je habis dari test tu,sya dapat makan ais krim..yebaayebaa *mcm kanak2,tq ima teman sya p beli aiskrim..puas kut..

4.Lps ni nak ngedate ngn student2 pbu kt dewan merin pdrm batu uban pulau pinang,ada jamuan hari raya..bestnya..bestnya..org ajak mkn free,so follow je la.*btw ni frst tme join pbu punya jamuan,sblm ni byk gila halangn,untuk sya pergi ke majlis jamuan pbu..due date sama ngn tarikh aktvtti kelb  syala,aktivti2 luar pbu la.yess,akhrnya smpt gak ngedate ngn bdk umh g jamuan yg diajurkn olh pbu.sya thu,pling hppy sya g msti la adik angkt sya..siap nk sedondon ngn akaknya pkai baju kurung kaler pink..*oppss terlbh gembira sudah.

5.Sox malam plak,ada function g..Berbeku in english BBQ yg diajurkan oleh stdnt pbu gak,TAPI tuk seniur sem 5 only.ni untuk merapatkn hubungan silaturrahim.tp sebelum ni pun,mmg dh rpt dah ngn senuir2 sem 5,sem5 sya ada 2 kls je pun,so slalu jmpe kt dewan kuliah,xrapat apanya lagi..ye dak??..g 1,puasa sebulan,raya pun sebulan,so makann je laaa..slgi ada function,insya allah sya pasti akn tunjukkan muka,sya chot tak sombong laa..~~

6.Malam sat g nk implement pnambah baikkan lappy sya plak..sblm ni mmg dh ok,cuma ada certain part software tiada dlm my lappy ni,adobe xpnuh lgi dlm lappy sya..so sgt gmbra la kan,ble lappy korang dh ditambah baik..korang tak suk ke??*sya gembira aw..

7.Ermm,btw lgi 6 hri diari sya nk bertukar tgn ngn en buah hati,n lagi 6 hari lagi tmph perkenalan,perhubungn sya dgn en buh hati selama 2 thn..Alhamdulillah..syukur sangat..*umi ayah anak mu dah berjaya pertahankan hbgn ni selama 2 hn,moga2 berkekalan hingga ke akhrnya..amin..sekali lagi hati sya terbuka terima kehadiran lelaki dm hati ni,slps hati ini dilukai..tq en buah hati byk ubh sya jd yg lbh baik,bhgia kan saya,n selalu menaikkan smgt sy untuk lbh berjaya..terrrbaaikk


Byk g nk share tntg kgmbraan sya,tp stop sampai sini je la,keje ada yg tergendalaa laa.tgk ada je yg mnghalang sya dari melalut pnjg2 kt blog sya eiii..tgkkk..hee,k la nk p laksanakan kerja yg tergendala tu,lg pun tak baik anak  dara tangguh2 kan kerja n bsh baju lmbt an??ye dak??k la nk p basuh baju dulu,n nk iron shawl untuk majlis hari ni..enjoy ur readng k..daa


No comments:




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome