September 25, 2011

Jamu apa?Jamu apa??Jamuan apa???

Salam reader..Raya sebulan k,so manfaatkan masa yg ada dengan mengeratkan hubungan sillaturahim..puasa 6 sya pun,Alhamdulillah usai dilaksanakan..*Bangga seh..Tahun ni puasa 6 bersama buah hati,walau jauh,still rasa yg dye always beside me..yess iove him laa..memandangkan still dalam mood raya lagi,PBU,Politeknik Balik Pulau,menganjurkan Jamuan Hari Raya buat warga2 PBU.Pada 23/4/20011 Jumaat bertempat di Dewan Marin,Batu Uban,Pulau Pinang..yebaayebaa..kali ni sya tak nk taip panjang2,cz mls nk melalut,just strght to d point je la k..usha pic..zoomm

Saya Bangga Jadi Pelajar PBU..Hah,opcrse la p sana nek bas poli..bangga sehh ble duk dalam bas IPTA kte sendiri..korang bngga dak??xbangga tak tahu laa..

Model kelas Dip 5B..Student Dip IT (Programming)..mereka2 ni kawan2 saya..dah mcm 1 kelurga dalam kelas..hopefully friendship until die ye bebeh..kengan bersama,terpahat di lubuk hatiku..wallaaa


Tinggi bukan??Mereka Housemate saya..yebaa ni la housmte sya yg pergi..ada g 2 org,tp mereka tak pat join disebabkan hal2 tertentu..sokey la dear.


Men tipu,pijak tempat tinggi..MeWith my Lil sis..Ni budak kecik,merangkap adik angkat sya di poli..Paling manja n mcm2 benda di sharekan nya..


blah kiri EX-housmte sya,blah kanan housmte sya,kngn bersamamu still terphat didalam kalbu..rindu nk bergambar ngn ex housmte sya dulu,ex housmte sya dulu  semua org kedah,sya je org n.9 selatan aw..meriah ngn korang semua..Housemte yg skunk major selatan,ada jhr,n.9(bdk nogori den) ngn selangor.best3..
Spiderwoman in playground

En buah hati say ble tgk pic ni,"awak dah kurus,sila gemokkan badan..cml la,ada pink2 gi tu"*what??kurus,euww geli2..g 1,xsuke3 ble en buah hati nk kait2kan sya ngn pink,sgja je nk cari pasal la tu,nk gdh2 manja :P..dh thu buah hati awak ni Kureng ngn pink,lg nk manja2 duk sebut pink2 ni..saya fanatik oren k,awak pun tahu an??smpai fixie awak pun,awk tnya nk pakai kaler pe,saya cdgkn kaler oren..hah,xcaya p tgk fixie oren yg awak tkr kaler tu,2 bukti sy fanatik oren k.hee..n ble awak tgk fixie oren awak 2,msti awak akan ingt saya,jgn terlbh sudah la k :))..orait,byk g gmbr senanya,tp takkan nk tunjuk semua,yg len biarlah jdi kngn dlm hdp sya..k

No comments:




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome