September 5, 2011

zaman kegemilangan spek berulang lagi


Salam reader,today i would like to present about udah2la present destop publishing tadi,tok sah nak terbawak2 dalam blog comel ni..opss comel ke??*ada sya kisah.hari ni tangan mengatal+mengedik nak menaip.nak merepek,melalut n mcm2 kt blog ni..ehh xde la macam2,cume nak gelak sorang2..gelak SORANG2,caps lock disitu k,sya xsuh korang yg baca blog ni gelak sama aw,sebabnya ....begini ceritanya,haha blum g crte dah gelak,bengong la ko ni sya..ari ni bermula kuliah pertama selepas naiknya cuti raya..dengan semangat berkobar-kobar nak p poli,konon la berkobar-kobar,tangan pun capai la kotak lense,*sy ni rabun jauh..WHAT?apa yang berlaku??jeng3,lens boleh tertukar warna,yang sbelah kiri lense kaler kelabu,blh kanan warna coklat..korang blh bayangkan x,if sya pkai bawak g kelas?kompem budak kelas gelak besar..walla,jdi hot gi tu..sya ingtkn sya bawa 2 2 lense,rupanya bekas lense lagi 1 TERtinggl kt nogori tercinta..perhh..dah lama tingglkn zaman kegemilangan spek mata,so hari ni kena la bersama dengan spek..aishh..aduhaii pelik2 je gua tengok pakai ini spek mata..*sedangkn ni la spek mata yg berjasa sem 3 dan sem 4,npe sya kte pelik,sbb member kelas boleh tnya "sya spek mata baru ye" grr,punyalah berzaman diri ini memakai spek mata ini..soke2,tadi dh beli lense baru,sox lusa blh la pkai lense baru..selamat tinggal kaca mata..zooommm pic sya berkaca mata..
When i using glasses,automatik i always remembar my en buah hati..lalal

p/s :Hari ni temper ngn kedai service my printer,hah kan dah kena makan dengn suara yang tinggi dari sya,nsb bukan ayt mencaci aw..opss parent+laki sya tk ajar mencaci2 ni..ari ni puasa ke6 pertama buat sya dan en buah hati..tq awak teman saya puasa,walaupun jauh..sorang utara,sorang selatan,bahang puasa bersama tu masih terasa..hee..*gedik punya ayat.k.la,xnk merapu,merepek n wat kerepek kt blog ni 

No comments:




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome