September 22, 2011

Ohh network security ku..

xpyh cakap,dah thu dah,sya makin berisi..yebaayebaa..

salam reader,today is my day..ni pembuka kate je baru,sat g nk merepek,melalut sorang2 kt entry ni plak.orait,hari ni sya merendek di pulau..korang thu x merendek tu pe??org utara thu,xkn org seltan tak tahu kan?ye dak,ok,ari ni sya hangout with ammar,nad n zaimah..kuar bukan saje2,tp bersebab..perhh kalau x sebabkn mini project netwrk security yang best tu,xde mkna la kan nk berjalan n menjejakkan kaki ke jabatan pelajaran negeri pulau pinang..*perhh jakun siut..

berbekalkan kereta savvy,dan driver dipandu oleh ammar,kami pun serang la JPN,mcm2 soalan yg ditanya,tapi SEYES gua ckp sama lu la der,dari 100%,rasanya 40% je dpt tangkp pe yg phk JPN terangkan pasal ntwrk..dah la kami ni dip it(programming) disuruhnya mengkaji network..fuyooo mmg hbt la,mcm wat tesis *btl ke ejaan ni plak..but sokey la,demi lec kesayngan,dan segulung diploma,gagahkan diri ini juga menyiapkan mini project yg tak paham pape ni..perhh

Dye twin saya di poli,ramai kata rupa kami sama..ye ke??hot twin in pbu..wallaaa


peristiwa yang tak bloleh dilupakan,saat kereta savvy mati enjin masuk parking,gilaa r pemanduaan ammar,habat kut,lbh 10x mati enjin..g pun,kalau disuruh sya bawak mmg sya takut nk bawak kete tu la..dah la gear reverse dye kena msk kt gear satu,signal dye blh kiri,selalu blah kanan,xthu la plak if kereta2 kt umh sya kuno plak an..kereta apa??nk senaraikan ke??bukan nk riak k,tp 4 bijik kereta kt umh sya crv,toyota unser,iswara + toyota pe tah(ni kete adik) signal dye sume blh kanan,cltch savvy 2 plak pendek,mmg asyik mati enjin je laa gamaknya..mungkin berkat sya lupa bawak purse,so sya ada peluang tlk pelawaan ammar untuk drve krete tu..*nsb xbawak purse,kalau x mmg kena drve la kut,cz lesen kete ada dlm purse..mcm2 hal la yg berlaku masa ni,semua kelakar2,*ammar hang ada bakat jd raja lawak musim depan..we all suport u in behind la.haha..hope fully mini project tu dpt berjalan dengan licin dan selicin2 kepalaa tettt..hahaaha..k 

3 comments:

Pisyek said...

dalam network security tu korang blaja apa eh?

ada blaja tool tertentu ke?

-yg benar, Pisyek

chot ok..! said...

dalam ntwrk kami blja apa??
sya punya kosbased on it(programming),jd ntwrk scrty yg sya blja only basic,mean xde mndlm mna..apa itu twrk srvce,ntwk os&application,meaning2,n mcm2 g laa..tp xmendalam..cz kmi in it prgmmng,based n more kpda prgmng..:)tq

Pisyek said...

oh~~




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome