September 3, 2011

location : Kampung tercinta
Salam reader,cmat hari raya,maaf zahir shaja..batin xde kut..lalala..Alhamdulillah kerna sya masih lagi bernyawa di muka bumi ini *syukur sangat.dah 20 tahun beraya bersama keluarga tercinta..pejam celik,pejam celik dah angka 20 dah sya ni,tp pangai still mcm kanak2..yehaaa pengakuan jujur..sya cakap mcm ni cz realiti,dan keterangan jujur dari ayahnda tercinta sya ni mcm budak2..wallaaa..see pic kt atas,sya pun rendah..yehaa sangat rendah right,but sokey,ada org kata,rendah2 ni comel..yeke??lantak la,rendah tinggi bukan masalah pada sya..yg penting sya bahagia..ye dak?

Raya tahun ni sangat bermakna buat sya,walau bermacam2 dugaan telah sya tempuhi,alhamdulillah segalanya berjaya dilaksanakan,berkat doa dari parent tercinta juga.Terima kasih umi ayah.Hah raya tahun ni seperti biasalah,beraya di kampung yang tak mcm kampung..y sya kata gi ni??sebab,dpn umh je jalan raya dan jambatan besar,vroomm2 memang hari2 duk makan bunyi,minum asap..hah??seyes la deerrr..haisshh.Tahun ni juga happy gila,cz sya merasa kuarkan duit poket sendiri and bagi duit raya kat adik2 tercinta..walaupun x sebanyak mcm parent korang2 bagi,but still bersyukur dapat beri duit raya pada adik2 tercinta aw..

ok la,sya pun xnk cakap banyak,just nak letak gambar kelurga tercinta je kt blog ni..dah besar juga adq2 sya ni,hopefully korang semua sabar dan tabah jalani hidup yang bakal mendatang.berkat doa umi ayah,dan along juga,korang pasti berjaya..insya allah..k.la SELAMAT HARI RAYA YE KEKAWAN..umur panjang kte berjumpa lagi..

4 comments:

*najwa wawa* said...

wahh meriahh nye kak long..
heheh..
:D

Ar-Rasyid said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir & Batin Syaqira Liyana & Family..
dri: Ar-Rasyid & Family . . :))

chot ok..! said...

najwa : orang tu lagi meriah tahun ni kn?huuhuh

chot ok..! said...

rasyid : slmt hari rata aidilfitri juga..senang2 mai umh k..:)




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome