September 13, 2011

pantai yang penuh makanan

Hangout with my Adik angkat..yebaayebaaa..

Hye u all,bertemu lg diruang entry yang telh di create oleh sya chot..sangat lama sya xdate ngn blog tersayang ni,sayang je,xcinta pun..ok,cite ni dah lama,baru hari nk update..byk cte tergendala nak cte,tapi certain part je la sya cte..sukati sya la sya nak merepek pe kn,lepas gak tekanan pda sya sekurang2nya ble dah merepek n wat kerepek kt entry tah pape ni..*kau puasa sya,buat kerepek xpe,mkn no,no no!!..sya hangout ngn adik sya pada hari sabtu bersamaan dengan bulan terang 10/9/2011..opss lupa plak nk wat announcement kt sini,masa ni sya kt p.pinang ok..!!n adq sya plak 1 ipta ngn sya..cube tgk muka,ada iras dak??huhu

Sya nak say thank kt dye,cz bawak sya jejalan malam tu..thank untuk makanan char kuew tiaw yang nyam3 tu..sox lusa merendek ke tanjung tokong plak ye bdk kecik,try char kuew tiaw kt sne..akak rasa,thun ni,thun last kte kn??sem dpn adq li,akak sem 6..adq mask sem 5,akak dah xde lgi kt p.pinang,akak blik ngri akak..huhh..*awat syahdu plak ayt ko ni sya?..orait,balik semula ke pangkal jalan,lps dah mkn cha kuew tiawr,dye bawak g tepi QB..SEYES,TANG NI SYA SUKA,sbb mlm sabtu tu,sya sunyi n hati tak tenang sgt,si zaimah ni plak balik mersing,aii mmg tido sorangla mlm ni,jd mungkin adq ni memahami,dye bawak la lepak tepi pantai..sambil melihat,orang bermain tanglung,adq n akak ni menyamah laa..opss seyes sonok,syurga mkanan kt situ,mcm2 ada..sya hanya makan ais krim goreng+potato spring..potato tu pun xhbs cz kenyang gilakk badak..hari2 gembira mcm ni kan best??ermm pe lagi nak merapu ni..udah2 la,xblh cte byk,yg len biar jadi rahsia antara kami..:) jumpa lagi di entry  yang lain..sya angkat kaki,gua nak say,cau..penbetulan,sya angkt jari tangan dari keybord,sya nk say,tata..*hah kan manis tu..

kesimpulannya : jerebu di pulau pinang,nampaknya makin krisis ni,jambatan p.p pun dah tak bape nampak,*wait sya,pe kena mengena ni?? opss ni untuk maklumam je,kesimpulan disini,pantai adalah salah satu tempat untuk melepaskan tekanan..yeahh..u all caya x??xcaya,try ok..tata

No comments:




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome