September 30, 2011

Suka2 je nk crete entry kan??

Tak nak create entry panjang2,nk tulis,yang pompuan kt bawah ni,hari ni tak reti nak duk diam..asyik berjalan je..jalan,makan,jalan,makan...aishhh mcm mna laa tak bertambah2 sht dan tembam..ok,lps ni sila dietkan badan kamu ye cik syaqira liyana,biarlah ditentang hbs2 hbsn oleh en buah hati,sya ttp nk diet..:P.ok today sya kuar p ke queensbay..wat pe??ops crse la date ngn pos office..*hee..sya nak hantar barang untuk buah hati sya.kalau dekat,mmg sya bg kt tgn dye la,ni jauh..so,manfaatkn kemdhn yg ada..tq pos office.




En buah hati said,Mata!!gram ngn pipi..*cedap2 komen nampk??


ok,yg kat bawah ni la bungkusan untuk en buah hati saya..yebaayebaa..alamt umh dye terpksa di edit,sat g ramai hantar rombongan meminang pada dye karang,melepas i..*opss sya grw2 je..aipp bstnya if kami ni satu ngeri,tp nak wat cm mna,walaupun n.9-selangor,ukhuwah still berjalan seperti biasa..tiada halangan,dan moga ia berkeklan..*abg posmen,jga barang saya bek2 ye..tq abg posmen..


hadiah ulang tahun buat dirinya..huhu
yang kat bawah ni plak pic yang bila kebosanan..create waktu kelas network securty..arrgghh kelas yg bsn dan memenatkan..pruumpramprummpranngg pe benda pun tak tahu laa..kena stdy sendiri sbjk tu,stdy sndri lg sng dri dgr lec bg crmh..UNTUK SUBJEK NETWRK je la,sbjk len lec terbaikk.. lec yg ngajar sbjk n.s ni hbt..ada 30 slide,jd 3 slide je..cm mana la tu kan??hebat kan??okk yg ni untuk buah hati sya..sya lekat sekali dalam diari cinta kami..barang yg diposkan tu buku dan +++ rahsia laa..nanti sya brthu lain k..
bila kebosanan melanda jiwaku..hanya dia dalam ingatanku.

2 comments:

mr. WARN said...

sweet le tuuu, hehe

chot ok..! said...

hahaha...
laa wat mcm ni pun,wan kate mcm n..hahah




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome