September 25, 2011

Bayan Bay Berasap sehhh

Hadirnya tanpa ku sedari,mengamit kasih cinta bersemi~~..yehaaa,npe sya ltk lirik lagu ni,frst sya tgh dgr lagu ni,ke2 tgh ingt en buah hati,ke3 op crse ble ingt kngn smlm..kenangan semalam?? yup kenangan semalam..24/9/2011 Sabtu,Bertempat di Bayan Bay,Pulau Pinang,student sem5 sya mengadakan malam berbeku in eng BBQ ye kekawan..berbeku tu,korang jgn duk pk len2 plak,sat g melayang kaki sya nanti.haha.Pada Jam 8mlm-12mlm..ushaa story jom!

Pada pukul 8mlm,dijemput oleh org kuat kelas sya,ammar zuhdi bersama kereta kebanggaan malaysia proton saga,terusla meluncur laju ke Bayan Bay untuk aktiviti BBQ ni..yess sangat tak sabar..n seyes tak rugi join,makan sampai kenyang,rasa dah mkan mcm 2 EKOR ayam dalam perut setiap org..byk sehh..orait,sampai sana,as aWANITA MELAYU TERAKHIR,*wlpn tak pkai baju kurung pun still dpt grln wanita melayu terkhr gi tu,sya with housmte sya menjejakkan kaki membantu memanggang ayam dan hotdog..wahh bukan calang2 chef dpt msk ayam n hotdog panggang..*pengalaman beb..bukti2nya dibawah k..amacam??ada gaya jadi chef dak..*En buah hati,1 day saya msk untuk awak,awak kena gmkkn bdn aw..hah g 1,msti la sy yg akan gmkkan awak,awak pun hrp sya juga an,insya allah sya akan laksanakan..:)

perhh ayam..meleleh bebb..bakar2,jgn smpai hanguihh plak..

Yebaa2,bbq hotdog smpai rentung k..msk,jgn xmasak.

Orait,Setel memanggang ayam dan di take over oleh orang lain,masa untuk sya melantak n makan..wahhh seyess sedap sehh..yang tak boleh blaa tu,dpt thu mee hun dimasak oleh insan bernama lelaki..*what lelaki..??ingtkan parent korang yg mskkan,rupanya pelajar laki..perhh,apa??ingt tak sedap ke??sedap kut,byk gilaa kami makan..kalau blh,nk je tapau 1 bekas mee hun tu,wat breakfst kami waktu pagi nanti,tp disebabkan kami ni Wanita melayu terkhir,ulang g sekali  Wanita melayu terkhir so terpaksalah batalkan niat tu..werkk muntah aku baca ayt Wanita melayu terkhir untuk insan bernama sya chot ni..dh la gns,dikata Wanita melayu terkhir.haha.usah2,jom tgk pic makan2 k..knyg baii


nak gak intrframe kt sini..nsb manusia,kut bnda lain yg intrfrme g mana la kan??melantak sampai kenyang2 k..
Aweq2 comey..jgn usha,4 grl ni,milik 1 laki di belakang tu k.haha





Real me.dOnt judge my face,jgn nak komen mcm2 kt muka saya..i hate damn..!!Ku bersyukur dgn anugrh yg Allah berikan k,wlpn xde la secantik mak aku..sekian,harap maklom..grrr


Orait,setel dah makan2 n melantak ayam,mee hun ngn hot dog,masa untuk karok.yebaa karok..kami ditaja bunga api dari orang luar..seyes aku pun tak tahu kehadiran bunga api tu nk muncul waktu kami wat BBQ kt tepi pantai..TQ pada insan berkenaan,mkin meriah la bbq kami tu..boomm..boom..boom..dh la dapt tgk bunga api percuma ditambah plak ngn jambatan pulau pinang pda waktu malam,perhh romantik gi tu *dlm hati ku berkata,btl ke sya blja kt p.p ni..huh dh 2thn stgh blja,still xcaya g ke sya oii!!..tbe2 dlm kpla pk,aisshh mcm mna la kalau jmbtn p.p ni berlaku sama mcm cte final destination 5..aishh2 *ko ni wat spoill laa sya oii..si faizal plak kate tsunami..aishh tp alhamdulillah tak de bnda tu berlaku,so acara nyanyian dimulakan..berbakat besr sem 5 aw,cz pndai bermain gtr n suara merdu2 sekali..sya hnya jdi penyanyi belakng je,cz suara merdu sangat.haha..yebaa ushaa gambar kemeriahan kteorang..


Karaoke di tepi pantai..bestt sehhh,kalau blh hari2 nk dgr free show mcm ni aw..seyes!!bestt

Ok la,cukup sampai sini sahaja celoteh dan cerita sya..sya happy join BBQ ni..korang mmg sporting habis la der..sox3 anjurkan lagi ye..kompem sya akan join..jmpe lagi di crte sya yg lain..





No comments:




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome