August 16, 2011

Test HCi



Berkerut2 muka faham dan ingt subjek HCI..hari ni tak nak taip panjang..nk lepaskan keluhan,geram,nyampah,meluat segala2nya laaa..grrr..test HCI,Human Computer Interaction Hancuq..woii,ak stdy subjek ko gila2,p ko wat ak mcm xpernh stdy sbjek tu an??grrr nk je drop sbjek tu.haishh sabar je laaaa..Umi n ayh,sperti biasa,rezeki along further degree kt ukm,upsi along nk tkr kos ekonomi,yeahh dari f4 lgi ekonomi yg bertahta dalam hati,bukan it maaa,nasb umi ayh memahami..AMIN.."kte merancang,tuhan tentukan" *Ada spe2 nk tkr kos ekonomi ngn it x??haha if hbs lmbt blja,lmbt kawen,pe sya kisah..grrr.sanggup awak tungguu saya lps hbs stdy??kalau brni kata blh tunggu hingga umr sya smpai 50,so buktikn k.haha

Emosi gilaa la plak time2 ni..hahahha,hati tak tahan nak blik selatan skunk ni..tp sebelum tu,tempoh khamis dengan test lab praktikal Java Programming.hopefully over all ok..cau lu.

No comments:




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome