August 31, 2011

Pesanan SAYANG buat dirinya....

Boomm,cmat hari raya..30 hari ni nak ucap cmat hari raya blh x??ye la raya kan 30 hari..:P*puasa tak cukup,ada hati..orait,sya nak share rasa bahagia dan gembira sya beraya bersama insan yang disyangi..Alhamdulillah selesai sudah puasa,tiba hari raya yang dinanti..tahun ni,tahun ke3 berpuasa dan beraya bersama dirinya.syukur kehadrat ilahi kerana masih diberi kesempatan kepada sya untuk beraya bersama dirinya,harap ini bukan puasa dan raya terkahir dengan dirinya.biarlah hingga ke akhirat kelak insya allah amin..

Orait selesai muqadimahh..Permulaan je baru,disebabkan hari yang mulia,hari bhgia,dah janji antara satu sama lain nk send pic raya..yeha,sumpah sangat tak sabar nanti pic dari insan tersayang aw.berkobar2,lepas dah dapat,perhh rasa mcm nak lompat2..nasib kt kampung,kalau kt semban,katil jadi mangsa lompatan gimnasium dari sya.haha.hebat kan??.so nk letak pic dye ni kat blog,sbb .....,dulik pe sya kalau dye mara,sya suka tgk pic dye..walla pengakuan terlbh jujur la plokk so zoomm


Alahhaii awatlahh manis sangat


Nasib la ada jauh,kalau tak memang dah tettt dah..*sila bersihkn otak k,kali ni sya suka dengan rambut dye WALAUPUN panjng..sbb kali ni nmpk kemas,kalau dapt gambar awak yg kt kfc ngn kawan2 awak tu,mcm sya n ayah mertua awak cakap dah macam komunis,walaupun kemas dalam pic tu,anda TETAP kena potong rambut tu jadi pendek ok..sekian terima kasih..

No comments:




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome