August 13, 2011

PBU & PSP Happening habiss

Salam reader,yup hari ni sya nk update blog je,cz byk gila cte TERtunda sebelum ni,sangat bz ngn asg yg bg sya merapu je semua,tp disebabkan ingn berjaya dalam DIP IN IT PROGRAMMING gagahkan hati dan diri ini menyiapkan semua tugasan..selama sebulan lebih duk rumah sewa p.pinang,tanpa keluar pada hujung minggu,now hari ni terungkai semua jawapn didalam benak fikiran anak2 muda bj court condominium merangkap sya(me),trex,shahas,ima,nad,wawa & rara tentang perubahan yang berlaku di Queensbay Mall,Pulau Pinang..yeahh sebulan lebih tak jejak kaki kt QB ni..sngt hbt menahan nafsu serakah untuk date ngn QB *ayt ko blh wat orang bom ko..


cun hbs aweq2 kt atas ni..♥♥♥

Orait,smpai ke qb,tujuan utama pergi kepada KFC dan minta meja di reservekan untuk 10 ORANG..yup 10 orng..seyes sangat tak sabar nk menanti kehadiran insan2 lain..perjumpaan ni antara 2 politeknik..Politeknik Balik Pulau & Politeknik Seberang Prai ,2 2 poli kt penang..yang membezakan 1 di pulau,satu lagi di seberang.tujuan untuk berjumpa adalah ....tettt opss lupa nk kenalkn student PSP tu,2 org dri PSP tu,mereka adalah kawan sya dan salah sorangnya member baru sya..nk kata baru xde la,tp baru la jugak dari shawal rizal tu..huhu..yang mmber baru sya tu nashrul najmin.ok..that all utk pengenalan tntg mereka.


text shawal dan nash,jnji 6.30 smpai 7.35,nsb anda ada alasan kukuh


orait,selepas cukup 10 orang berkumpul,dan telah tiba waktu azan maghrib bg wilayah pulau pinang,dengan doa berbuka puasa dan doa makan yg di conduct oleh zaimah mohd,semua mulalah menjamu selera..hati saya senang bila makan dengan korang semua..sangat gembira..

Pelajar Poli balik pulau..yehaa mereka kawan sepoli sya..:)merangkap budak rumah sya kecuali lelaki bkn bdk umh sya k.haha


Pelajar Poli seberang prai..mereka kawan sya.new friend and old frend..nash & shawal


Jujur sya katakan sangat happy dan meriah sekali,cz mereka yg dr sebrng ni bukn penyegan orgnya n blh cmncte dgn kwn2 sya n budak umh sya..dgn sya,xpyh ckp la,xcukup mulut sya nk lyn n lawan korang berkata2,*derr happening habiss laa orait korang pun xtgk muka budak psp ni depan2,so sya sempat la juga manfaatkan masa yang ada untuk simpan kenang-kenangan bersama mereka ni,bukn senang dpt hangout ramai2 mcm ni..*En buah hati,sox lusa,jumpa nanti sya nk posing lagi maut n snap beratus2 pic ngn kamu plak k..only u,i luv u.

Dye kawan baru sya,tp jumpa mcm dah lama knl.tq derr cz anda tak penyegan n snap2 gmbr sya dgn byk..:)



Ni kawan lama sya,5thn bershbt baik dgn dye,wlpn jarak memisahkan n.9 dan perak.



Tujuan gambar bwh ni diambil??shut ur mouth first k,n listen apa yg sya nk ckpkn.motif gmbr ni diambil just 4 fun,n org pertama yg dpt pic ni kompem la en buah hati saya..yup dye sangat memahami kekash hati dye ni g mana orgnya..tq awak cz always prihatin dan faham sy mcm mna.sy thu anda sedia mklum sya mcm mna orgnya,ramai mna mmber lelaki,kalau sorang tu sya dah cinta,sorang tu je yg bertahta dihati..bukn mudah hati ni berubah..kalau btl la hati ni berubah2,xkan kekal smpai 2thn kte bersama.:)kalau awak en buah hati ada masa perjumpaan ni,lgi meriah,seyes i really miss u..tq..


No comments:




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome