August 26, 2011

Out Pulau Pinang



Salam,pejam celik,pejam celik,dan celik akhirnya tak sampai seminggu lg kte akn tingglkn bulan ramadhan.mcm2 crte manis dan pahit kte dah rasa..hope yg baik dijadikan kngn,yg buruk dijadikan teladan..hah,hari ni sya nk wat luahan perasaan yang gembira,selepas berkurun lamanya *berkurun la sangat, akhirnya sampaila saat terindah ni.pe dye..??op crse la,perjalanan dari utara turun ke selatan yup,saat yang dinanti2kan oleh diriku,dan semua pelajar ipt untuk pulang beraya..



sempat posing dulu..adq akak selamanya

sebelum berangkat ke terminal sg nibong,pulau pinang,sempat juga manfaat bersama adq angkt tersyg..uishh xsngka plak sblm adq blik perak nk jumpe akak *yeha,akak dh tgk gak b.ati adq,mcm akak ckp,jga diri bek2..hantar mms raya ok..dnt wory,adq la adq angkt akak,xde org lain dah..adq 1 je..hee..zoomm,ni gambr adq n akak nya..sya la akak nya..:))

Lps rindu n smpai pesan antara adq n akak,masa untuk ngedate ngn budak umh..kali ni perjalanan menuju ke selatan seronok gila,cz kami bertiga 1 bas..semua trn kl umh wawa (blue t-shrt) termskla rara (*red t-shrt)yang 1 nogori ngn sya..kenangan berbuka puasa di terminal,wahh sonok gila,n sangat ramai student ipt..orait..jom usha gelagat kami di Terminal sg nibong,pulau pinang


awat muka mcm tu sya,sonok buah hati kol cm tu sekali ek muka hang :))..



Budak nogori den r..:)


Tq pada en buah hati,cz kol time2 ni..n sory cz lbh 8x kamu kol,baru sya angkat..sori dear,xpasan n masa tu tgh sibuk2 angkut barang nk g terminal..seyes aprcte apa yg kamu lakukan dengan menelefon sya..sya suka ble kamu mengadu ngn sya mslh or pape psl kamu, seyes !!senang sangat..lps ni,kalau g mana2,pastikan sebelah seat kereta awak berteman k..hee..Bak kata awak,saya ni pe'natural' awak,tiap kali awak nk marah,liht gmbr n ingt buah hati awak ni k..hee..nsb kamu tak pape..orait,maw berangkat dulu..jumpa lagi di negeri sembilan.

No comments:




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome