August 14, 2011

Mesej : Barang dari abg tett dah sampai

"Along,barang dari abg fikri dah sampai",sangat terkejut bila no hp my mom yg masuk dlm no hp sya,dan khabarkan perkara ni..perrhhhh,sangat segan bila baca mesej ni..seyess derrr..mana pernh kut jdi cm ni,hal lain tu pernh la my mom thu, tentang kewujudan DYE dalam hati anak sulung Pak Cik Ahmad Ghazali

Dugaan apa la yg datang masa bulan2 puasa ni,dah la sabtu kenduri kt kampung lauk semua sedap2,perfect laa sya cakap LAUK KAMPUNG perrhh meleleh r kalau sya taip n senaraikn kt sini,dengan barang dari En buah hati yg bru sampai kt sembn lagi..grrr..sonokla barang tu berjalan sampai ke kampung plak..msa dpt msj dri my mom,trs drct kol my adq perempuan,dye sorng je la adq pompuan sya,perhh tak tahu plak sume duk ada dlm kete on d way nk blik kg,mmg kena kaw2 perli n sakat terbaik la dari family but sokey,rasa mcm sya ada dlm kete nk blik kg plak time tu.rindduu..sakat dari family dh hbs,dpt plak 1 mamat yg mmg suke menyakat,sape lgi yg tuu la,yg tu En buah hati..yg ni lgi la buat org bertmbh grm "org suh blik mnggu ni tak nak" ni lgi menguji kegeraman sya,nsb dia jauh,kalau dkt,mmg sya dah gintil2 dye buat mee segera..


Bibirku senyum,bantal juga tak sabar menanti..nanti pe?tett.*smbg menaip lagi


Yes,smbung blik,bantal nanti pe??ermm ni yg nk strt bthu,alang ckp brang tu lembut2..sengal punya adq,wlpn kakak mu tdk pulng ke selatan sekrng ni,tp akakmu sdah mengethui isi bungkusan itu..T-shirt hijau En B.ati + potrait lukisan tangan muka abg iparmu laa,xkn shah rukh khan plak thu pun sbb org tuu yg bthu,sebabnya kena gasak dgn kekash hati dye suh bthu gak..t-shrt hijau,fuyyoo mcm tahu2 t-shirt tu nk mask dlm sarung bntl hijau tu..yehaa,sangat padan btl..minggu dpn balik selatan,depan keluarga tercinta gak sya buka bungkusan tu..kecoh kt klurga sya je pun,bkn org lain


TO En buah hati :Walaupun sya tdk pulng ke selatan mnggu ni,namun sya ttp mengetahui barang yg dikirim kn tu.nafsu sya utk pulng ke selatan membuak2,ble famly p infrm perkara ni..thnk untuk t-shirt awak tu,kompem sya akn simpan untuk selamanya,dan untuk potrait lukisan awk yg awak akui ensem tu,secara jujurnya la kn,sya ingtkn awak bg untk sya komplen lukisan tu,rupe2nya suh ambik trus n simpan..haha..alamak lgi bertmbh angaula kt mamat potrait tu :P.nanti sya limined gmbr tu,kasi terbaik punya penjgaan..terima kasih untk apa yg awak lakukn pda saya..seyesss terrrbaaaikkk derrrr...!!cau lu.

No comments:




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome