August 6, 2011

Luahan hati sang perantau di utara

Kali ni nk cakap pasal,Cari pasal..opss bukan2,tp nak cakap pasal perasaan hati manusia ini yg tengah berkecamuk,berkocak,memberontak,mcm2 lagi la..sebab pe?sebab merindui keluarga tercinta..sumpah weyy rindu gilaakk..


Ble nk blik je,pk tinggl g 2 minggu je nak blik semban,kalau blik mnggu dpn tinggl g seminggu je nk blik semban..aiyyoo tp sumpah wey,Nak beli baju raya ngn family.xmaw beli kt p.p ni..dah la mahal,seyes xberbaloi.kalau kt n.9,banyak PILIHAN,sume lawa2 dan harga berbaloi,baloi,kesimpulanya sekarang,nak balik seremban ke,tak maw balik..aiyoyooo..

Sya pun nak komplen kt sini,sem 5 ni grrr aku benci kau sangat22 la weyy,sbbnya,xpernh plak duk merasai Zaman kegemilangan asg,lab work,test,kuiz dalam masa terdekat,dan sangat2 dekat due datenya..huhh,dengan subjek Tercinta,gagahkan hati mengharungi dugaan dan cabaran hdup sebagai pelajar perantau *ayt nk hebat je la ko sya..untungla anda masih bercuti lagi.*ahemm to en buah hati,bln 9 nanti kamu msk study,sya pastikan anda bercinta dgn kerja2 anda..wekk..jelez..ayt untuk sedapkan hati,penawar keresahan..kalau orang lain buat benda yg sama dn rasa kesusahan sama mcm sya,orang len boleh buat dan gagahkan hati,nape tidak SYAQIRA LIYANA BINTI AHMAD GHAZALI buat dan cuba..so kesimpulanya SYAQIRA LIYANA BINTI AHMAD GHAZALI ni hebat,dan boleh buat serta gagahkan hati..!! k.la cukp takat ni je,sox lusa if ada idea n crte mnrk kongsi lagi disni..


To Dear: syg rasa mcm xblh nak sahut cabaran anda untuk pulang lmbt ke tanah air selatan tercinta,TAPI orang dah duk sebulan lbh kt pulau pinang ni aw..sangat menguji dgaan hati la dear..org ingt nk blik mnggu dpn tp xsure g,em bukn sbb sje2,tp duk pk,mcm xsmpt je if blik tme cty mid sem,org xpat nk rasa sahur,berbuka dan solat terwaih dgn keluarga tercinta..lagi 1,org nk beli barang raya ngn family,len la kalau awak ada kt p.p ni,blh gak awak jd bodygrd sy tmn g beli brng.hee,opss awak,trgn nk berbuka puasa dan slt trwh dgn awak,ada rezeki orang nak merasai saat ini..amin.tq




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome