August 5, 2011

Khas untuk insan yang dicintai sampai mati..:)

salam reader,lama gilak gua tarak update sama ini bloogy froggy ni..sangat rindu maw taip,memandangkan hari mulia,bulan ramadhan dan masa yg bai,dptla kepala dan tangan ini,memerah untuk menaip..today i would like to talk about *dh cm ayt presentation,hajat dan impian sya telah terlaksana..apa dye??

==CASIO pilihanku

Yup sya beli jam tangan..dh lama niat dalam hati nak hadiahkan Jam tangan pda my parent..dari negeri sembilan lagi,dah tanam dlm hati nak hadiahkn sepasang buat mereka..so dengan duit Biasiswa JPA yg dapt tu,kuarkan duit,dan salurkn kepada Jam tangam CASIO..xmampu nak beli jam beribu,cukuplah beratus je kan?tp niat dalam hati juga,bila dah kerja,gaji besar,still nak hadiahkn sepasang jam tangan harga beribu kt my lovely parent..Jasa mereka lbh berharga dari duit yg langsung tak ternilai tu


Jam ni dibeli sewaktu ngedate ngn budak kecik,adq sya di pulau pinang,Izda Ruzidah..thun ni kte dpt berpuasa dan berbuka bersama kn dik?Alhamdulillah..TERIMA KASIH belnja akak makan..sangat sedap..alasan adq terbaik la..Akak kan ngidam.. pperhh,sangat bijak btl ini budak..chiken chop tu pun terlbh2 sedap aw akak makan..free la katakn,sbb tu akak mkn hbs..yehhaaa..orait cukup story untuk hari ni..jmpe lagi

P/S:hati ini sudah merindui keluarga tercinta,huhh patutkah,patutkahh aku balik ke selatan..hati plak semangat nak hadiahkn jam ni trus ke tangan kedua ibubapaku tercinta..aiyyoo berbelah bagi woo

No comments:




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome