August 28, 2011

Di suatu hari yang ......


alohaa,skodeng2..maii2 ari ni sya nk share aktivti yg sya lakukan saat berada di kl..xnk share byk2,cz masa pun tak mengizinkan sya membebel byk,mata plak dah memanggil2 utk tido..tmpt yg dituju smpai di kl,adalah jalan tar..bukan bertiga aw,,ada org dewasa yg menemani,iaitu parent wawa *thnk so much bawak g jalan tar,xlama lpk jalan tar,cz pnt xhlng,jam plak mnunjukkan pukul 2.** am..mana tak nya,dari p.p ke kl,trs serang ke jalan tar..perhh sgt sesak sama jalan tar tu..dan terlbh byk tarnya.huhu

Hngout bersama mereka,rara & wawa


Usai dari jalan tar,blik umh,sahur dan trs tdo..yehaa..:),pagi2 lgi dah bgn n hangout..tmpt dituju,Masjid jamek,times square,sungei wang,kl sentral..kat masjid jamek,tujuan utama mencari shawl raya..yess,shawl untuk baju raya sya..alhamdulillah nsb jumpa..lps tu ke kl sentral,masa ni sya borong 1 kasut berwarna coklat,dan kemeja oren,xplan pun nak beli kemeja,tp dsbbkn baju kaler oren tak de,so pnhkn kolum warna baju kali ni dengan warna oren..terrbaikk!!

menuju ke destinasi baru..vroomm


lastly,destinasi yng dituju untuk perabih duit adalah..TIMES SQUARE..yess ts la wat sya mengalirkan wang sebanyak tett dalam masa sehari..TERbeli handbeg..grr len dirancang,len plak dibeli..sweter baru tah kemana,hanbeg baru plak yang terkeluar..*en buah hati btl kate awak,sy more kpda handbeg grrr,xpe2,benda dh beli,so manfaatkan.yehaa..lps pnt berjalan dan shopping sakan,dlm masa shari rm ***.** hbs,trs pergi merehatkan kaki..ke mana??Fish spa,yess,sangat sonok..ikan2 tu cml,aishh kalau blh tngkp,sya bawak gak balik ikan tu n bela..then wat fish spa sndri kt umh..haha.geli tu memang la geli kt kaki,tp lps dah date ngn ikan tu,kaki rasa mcm xde,mean ringan la..ushaa gambar sbgai bukti..cmlkn ikan2 tu..*En buah hati,1 day kte date g fish spa ni k..nk tgk awak ni pengeli tak..hee

Bestt woo


byk lagi aktvti yg dilakukan,tp xnk la certa semua..nk say thnk kt korang,sya happy sangat hari ni hangout ngn korang..tak kisah la duit hbs berapa,yg penting hati gembira..kadang2 kte perlu manjakan diri kte sendir aw,tak rugi mana kuarkn duit sdkt untuk g spa,urt or shpping..jgn kdkt ngn diri sendiri k..ok la..masa untuk bertolak ke negeri sembilan..bye2 k.l..


Suasana didalam bas..haha ((:


Ok masa untuk ucapkan selamat tinggal kuala lumpur,sox lusa kte ngedate lagi k..orait,masa untuk menaiki bas dan pulang ke negeri sembilan tercinta,parent tak sabar menanti khdrn anak slung dye ni..cewah..opss,novel dan t-shrt b.ati sebagai peneman sya pulang ke negeri sembilan..yess diri dye selalu tarasa dekat dgn sya..thnk pada semua..Syukur pada Allah,kerana anugerahkan hidup sya yang sederhana tetapi bahagia.."jangan membenci orang,kalau tak nak orang benci diri kte..so sya nk jadi manusia yg paling chill,sabar,dan ikhlas.. sya tahu,Bahagia, semua orang pasti akan rasa,cume belum tntu masanya lmbt ataupun cpt..sya harap,semua orang temui sinar kbhgiaan itu,dan perolehinya hingga ke akhirat kelak..amin.

No comments:




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome