August 24, 2011

AnaK Kandung kita !! hahh??

Berjumpa kembali dalam blog sya chot..ari ni rasa mcm nak story dan buat luhan perasaan hati yang cemburu..Cemburu ni aw.. sebab utama cemburu,grrrr...*bertuahla ye cik wawa+cik rara ada ank buah..awat Semua budak umh sya ada abg ada akak?? npe sya xde abg,xde akak..ni la 1 sebab punyanya tercetus perasaan cemburu..huhu.tp seyes bhgia dan gembira juga,ble hangout ngn dyeorng cari barang baby untuk beri kepada ank buah..wahh dah rasa mcm isteri orang plak..*Tersasar jauh dah ko sya,hhaha


Untunglah ada anak buah..:P

Aii,nampak gaya sya la yang akan mulakan tradisi perkhawinan dahulu,if adq no 2 yg laki xlangkah bendul la..haha serta membuat ank buah buat adq2 tersayang.opssss tersasar plak..tp kan,seyes masa teman mereka ni cari barang baby,sya suka sangat tgk kasut,pkaian,n mcm2 peralatan baby adakah miang hang dah start sya?? jawapannya,sya pun tak tahu la,tp sonok..so lps ni,KOT la ada makcik2 yg kt luar sana perlukan perunding dan peneman carian barangan baby,blh la terus contact sya di no 017-9999999@019-5555555 sekian harap maklom..kalau orang lain angkt,sya xthu aw..xambik port..:)zzzzz..so bagi melepaskan nafsu cemburu tu berpanjangan,sya telah menjumpai perawat hati..nak tahu,nak tahu..tengok2..

Aiskrim la..sbnrnya tak cmbru,tp gatal nk mkn ais


so dengan hati yang berbunga2,jamulah aiskrim dengan Pelahapnya..*pelahap ke ko sya,aisshh lari laki ko nanti..hahaha..opss ckp pasal dye,ingt lagi kata2 dye Kita berdua anak sulung,xpyh tunggu anak buah de,tunggu anak kandung hott statemnt maa,tp sya lmbt lagi nk kawen,trgn plak nk ada baby dalam fmly,mean ANAK BUAH ok..haha..sat g mcm2 korang pk..k.la out of services..

p/s :Motif just for fun suka2 ltk gambar ni,sya nak habaq mai kt blog sya ni,yg dye always berada dekat dengan sya..dan memang mamat dalam gambar tu selalu ada dengan sya pun..sehari kompem akan ada msj dari dye..kol ngada2 pun ada..hee..seyes,gua rindu sama lu la brader..opss ayat cantik sikit sya.."SEYES SYA RINDU SAMA KAMU LA FIKRI" perasaan ni sama mcm perasaan kamu hari isnin..ayt kamu buat sya meremang bulu roma "SAYA PERLUKAN AWAK DALAM HIDUP SAYA" seyes,ayt ni kuar dri awak,mcm ni juga ayt tu nk kuar dari mulut sya..udah2,xnk ckp panjang..dah pagi,masa untuk tido,sat g nk sahur..

2 comments:

azim_azman said...

ehhh...same la kite... xde abg n akak....siyes perasaan ingin ad abg n akak slalu berdampingan ngan ajim....jeles tengok org laen ad ank buah.... :¬(

chot ok..! said...

azim : redha je la..nak wat cm mna,mungkin ada sbb musabab kte tak de abg n akak..:)




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome