August 19, 2011

Abg posmen,terima kasih pos barang ni..hee

KEKAWAN,SAYA DAH SMPAI NEGERI SEMBILAN !!


Demi negeri tercinta,sya ponteng 1 kelas..haha..first time beb untuk sem 5..*sem lps pernh ke sya ponteng kelas arr??,seyes sangat sonok,cz dapat bersahur ngn family untuk pertama kalinya berpuasa pada thun ni..disebabkan semangat nak blik negeri sembilan berkobar2,petang semalam,sya kena tempuh test JAVA PROGRAMMING,alhamdulillah :)..so lepas setel urusan untuk minggu ni,senang hati sya blik seremban..yeahh, den orang nogori,den duk kt somban !

Smpai negeri sembilan,seperti biasa sweet couple my mom n my dad la jemput..memang tiap kali sya blik semban,kompem umi n ayah akan ambik..*Along,dah smpai nilai kol aw,dri sem 1 ayh pesan mcm ni,bukan pe mereka habaq mai biar mereka tunggu sya,jgn sya tunggu mereka,mana taknya,terminal 1 kan bhya,so sya ank sulung merangkap perempuan,mereka sangat caring gilakk..nilai-seremban..tp kadang2 sya dh smpai seremban,baru kol..ala umh sya ngn semban bukn jauh mana,tunggu kjb je pun.:)),*dogey botol..duk dlm kete,radio plak buka lagu aliff satar-lelaki seperti aku,ayh umi diam,sya duk memekak kt seat blkng nyanyi,jam plak pukul 4.16am,dlm kepala ingt en buah hati,sbb lagu tu ada kengn sya ngn dirinya "Abg mcm lagu tu,tp abg xpnggil pompuan2 BABY2 aw" bntai gelak sorang2 dlm kete,bila ingt dye kte mcm tu.awak sweetla dear.hah,bila ingt dye,sya teringat barang yg dya poskan..wahh excted nk masuk bilik n buka pemberian buah hati sya..zzzzoooooooommmmmmmmmmmm


Terima kasih muhammad fikri bin jamari untuk barang2 ni




Sangat bermakna sehelai kertas ni,,i need u 2,i miss u 2

Sya sangat hargai pemberian kamu en buah hati,utk kad raya tu,yup thn ni puasa dan raya ke3 kte sambut bersama,rasa mcm baru lagi kenal dengan anda.wlpn hkiktnya dah bersama anda 2thn.untuk novel tu,sya akan khatamkan berulang kali,sya pun baru start pembacaan,yg xblh bla n geramnya nama watak tu nak nama awak je Fikri,cehh cemburu taw..huhu.insya allah,ada rezeki raya ke3 ni kamu jumpa ngn saya lagi dn spt yg anda katakan dalam kad raya hope sangat hubungan ini berpanjangan dan temui titik noktahnya (kawen) ayt darinya,tiada edit,amin3,kalau sya bg kad ni baca kt parent in law awak kan,msti dye kate ngn sy,sy skali n awak gatal.haha.sya balik seremban kali ni,gembiranya lain macam sangat..sebabnya sebulan lebh sya tak balik selatan,lps tu sya dpt sahur n berbuka ngn family,+ barang dari en buah hati juga salah satu sebab sya happy..sya bahgia,sya gembira dengan kehidupan sya..semoga segala urusan sya,keluarga sya,kwn2 sya dipermudahkan..apa yang Allah tentukan untuk sya,adalah yang terbaik bagi sya..smpai sini sahaja coretan dari sya..wasalam


No comments:




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome