July 16, 2011

Sukan Tahunan Roomate B-22-22


Wooowww !!berita tergempar,berita tergempar..syaqira liyana binti ahmad ghazali p joging woooo..Pagi bgn awal,cik rara konon2 a.k.a dan2 nk kejut sya,letop2 sya dah lama bgn..cik rara terkjt x?dengan semangat yang berkobar2,diriku menyarung kasut sukan yg baru..Bau kedai lagi woo P.O.Y.O..ni harr gambar smgt kesukanan yg ada pada diriku ok..:P *muntah ak baca ayt ko sya chot..haha

No make up in my face..real me..


Muka xsedia,opss tgk mulut..fuyyoo seksi woo..korang blh wat?*overnya ko sya.haha.orait,smpai2 kt padang wat senaman ringan2 la dulu..KO gila nk trs balun lari pecut tnpa wat senaman ringn,maw trcbt kaki gua woo....untuk senaman ringan leader adalah kami bertiga..hee,opss lupa plak,kami jog bertiga je..yg lgi 3 roomate,ada hal yg tak pat dielakkn untuk join sekali,so kami bertiga je la..:)g pun,sejujurnya2nya sya rindu SYAFIK,a.k.a FIXIE sya..xpt bersenam ngn fixie,jog pun blh la.jnji lemak2 badan turn walaupun 0.01kg.Woi trn gak aw,dr xtrn.


Ewah2,tarian negeri sembilan ke senaman ringn ni..



Yang ni namanya senaman M.U.L.U.T ok.:)


Ehh lupa plak nk bthu nama aweq2 comel yg join sya jog..cik wawa,dan cik rara sama2 berjog ngn cik sya chot..cik ke?bkn semua dah ada partner ke?Soalan ni korang pk sndri :P,lps dah jog dengan mereka semua,kompem masa untuk tmbh lemak dengn membeli nasi LEMAK opss TER cap locks lemak tu plak.haha..kami sangat bahgia ok..:)nk tgk kami bhgia..?*En buah hati,lintas jalan nanti,lps kawen,nk slalu mcm ni ye..slalu pgng tgn sy taw..LEPAS KAWEN..

Gengamlah erat tanganku,jgn biarkan diriku jatuh sendirian


Ayt nak jiwang,tp ia btl2 ikhlas dari hati sya..pimpinlah sya menuju kejyaan didunia dan diakhirat..ok,terima kasih semua,terima kasih kawan2..korang selalu wat sya senyum sendiri,muhasabah diri..tak lupa gak kt cintaku smpai mati my lovely famly yg ssh payah hntr sya blja jauh2 ke utara,kt en buah hati yg menjd pembkr smgt sya..terima kasih semuala..Hanya Allah yg mampu membls jasa baik kalian semua..Sya berjaya nanti,sya akan ingt korang semua..Ingt ok..k.la jmpe lagi di next post..

No comments:




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome