July 8, 2011

Tahun baru muncul 2x..

Dengan ini Syaqira Liyana Binti Ahmad Ghazali mengumumkan,saya telah Selamat tiba di pulau pinang..dari ari tu nak update2 blog,tp disebabkan line tenet terlebih laju cam siput ba**,so niat tu terpksa dibatalkan..so hari ni line tenet laju,dengan semngt berkobar2 duk update new entry..sya nk crte hari frst day daftr diri dkt Politeknik Balik Pulau,Pulau Pinang..jom usha..

Semangat gak la nak daftar diri *smngt la sangt,btw terlbh byk perubahan kt poli,penambhn kelas,perubahan kelas..kalau kampus besar sesat gak la,nsb poli kecik..gebang gilak !..dah la kami ni lepasan pelajar latihan industri in english "praktikal student" baru best sikit,so ada r gak bpe borang yg nk dihntr dan dilihat..petang plak kami pelajar S.E.N.I.U.R diarah pergi ke USM..Ada beberapa taklimat percuma ingin disajikan kepada kami semua..kata seniur,semua hebat-hebat belaka la..sgt terrbbaaikk!ni cte btl ok..!:)



2 housemte baru..baju yellow n black.sya chot ditengah.:P*makluman.he


muka kami semua ceria-ceria semasa pendaftaran,hopefully masa intrvew nanti over all ok la..amin2..hah ckp pasal daftr,dpt time tble baru,aduhhaaii risaw plak tgk sbjctnya "network scrty" n "java programming" hpeflly blh bawak,n akan blja ngn lbh rajin untuk sbjct yg killer..cayok2 sya chot.n untuk pertama kalinya,sem ni kelas sya akn bergabung dengan kelas yng lain..perhh ble pk presentation nanti g mana,segan gle nk berdiri dihdpn pljr2 yg tak kenal..hpe dprmdhkn n xde segan2..grrr harap sgt woo..tgn gtl nk tkn upload gmbr..jom usha.


pink kaler tu housmte sya chot merangkp ROOM-MATE sya gak.:)


Kami bertujuh sahabat baik,hopeflly akan selamanya baik,xmaw gegaduh..xsyok woo..3 orang utara,4 orang selatan..gabungan terbaik n perfect..pe ko melalut ni sya?Ok la,mls melalut,cz dah xde idea..selamat menjamu mata melihat aweq2 comel di atas Sape cmbru say "perasan" !,So jmpe lagi di sox lusa dlm blog ini..tangan berhenti sini,sya chot berdiri kembali..haha..

No comments:




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome