July 13, 2011

Sekali lagi cinta milik kita [blink3]

Disebabkan masa yg sangat indah untuk mengimbau kembali saat indah bersama tersayang,so sya ambik masa untuk create new entry ni..saje je nk GEDIK p tulis crte ni,sbb mmg suka jari ni date ngn keyboard lappy.. u hate me?i hate u so much more a lot n so many2 a lot la....terbaik la ayat..tiada paksaan menjenguk ke dalam blog chot91.blogspot.com harap maklum..


Saya bhgia puny dia,kenal dye,sape?manusia la,lelaki..jawapn terbaik lagi padat kn? haha..disbbkn kls sox ada 1 je,n strt lwt,so mlm ni merupakn saat mnis utk date wth him.i ask him,mcm mna la blh sngkut ngn sya.?he said awakla wt sy mkin syg tw,sbgai blsn awak xleh tngglkn sy..opss wait..sy akn tingglkn dye?Mungkin tidak,tidak sbb sya thu ramai nk sangat tgk SYAQIRA LIYANA BINTI AHMAD GHAZALI NI KECEWAKN ? ok,thniah kpda mnusia yg berhati busuk umpama mcm bngkai bab*,spe mkn cili,dye trsa aww2 nya la..:P i just want you to know that i can fight for this love..n sya ngadu kt dye,pesanan kawan buat diri sya dan dye,respon dye terrbbaaikk dan sya akn pegang kata2 dye juga "Gtw kwn sya,FIKRI ni akan jaga SYA ,xde da cm sem1 dulu,dulu buta" sangat terbaik.pengakuan jujur darinya.


when you smile,the whole world stops and stares for a while,you're amazing,just the way you are


Jujur dah xknl diri dye yg dulu ego mengalahkan klcc,perhh mmg menguji ksbrn sy sbgai mnusia,tp mgkn btl kata orang,Allah xkn uji hambanya melebihi tahap kemampuan hambanya sndri,berkt kesbrn yg tinggi,hbgn berthn hingga ke saat ini.Alhamdulillah..suke ngn dye ni,cz orngnya tak kuat cmbru,ble i said,"sya nk p kem,nk p cuci mata",dye dgn slumber badak blh ckp "cuci mata je,berkenan jangan.tercbr tw."walla,kalau sya dye ckp cm tu,mmg muncung dah nek,lps tu ckp buatla kalau nak sangat sya sgt mmpercayainya,so dlm perhbgn sya ngn dye tak wjd istilah konkong,mengongkongdan seangktan dgnya.kami bebas berkawan dengan sesiapa shja,kemana juga.dye pembakar semangat saya untuk berjaya juga.

Ok yg len biar jd kengan buat diri sya sndri pula,walau jarak memisahkan kami,namun hati tak mudah rapuh dan berubah kepada yg lain.family sangat memahami anak dye yg ni,a.k.a sya yg umrnya sdh mencecah 20 thun.adik2 sangat sporting menerima khdrn dirinya dlm hdp kami sekerluarga.saya sangat menyeyangi keluarga saya,saya juga menyayangi insan tersebut Muhammad Fikri Bin Jamari

No comments:




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome