July 30, 2011

PISA diserang dan diterjah


Simple n Smile from me..


Yehhaa,lama gilak x update sama ini bloogy.sangat bz sem ni,asyik nangis2 n ngadu kt en buah hati tertekan blja..sian dye,lps tu xmemasal dgn dia2 kena mara dgn sya..aii nsb bdn awak la en buah hati dapat saya ni,n bertuahnya sy kerana punya lelaki yg penyabar seperti awak..bertuah memiliki kamu,cz selalu memahami n mengalah..sya sangat menghargai kedatangn kmu dlm hdp sya..



pakaian seragam untuk serang PISA,P.P


Orait,berbalik kepada tajuk entry..memandang 3 roomate sya pulang ke halaman masing2 *kampung,tinggalla kami bertiga dipulau pinang,so dengan semangat BERKOBAR2 melepaskn 3 roomate tu pulang ke halmn,sya ngn rara ambil peluang Date bersama haha..yg g 1 roomate x blik halaman tu,terlbh rajin,fokus pada asg yg S.E.D.I.K.I.T *kata lawan sedikit apa ye kekawan?yup sangat sedikit.kami serang sama itu PISA..buat apa?PC EXPO bermula,masa untuk perabih duit kat situ la..yess PERABIH DUIT..


Planning external HD,p duit gatal p beli MP3

Tu la barang yg dibelinya.plan nak beli external HD,tapi terbeli MP3 PLAYER..Dah la oren kaler,lgi la xblh tahan sama ini mata..pe lagi,perabih duit kt MP3 tu la.xmembazir ok,cz ada gak benda blh cocok telinga waktu dlm bus,if blik negeri sembilan yg memakan masa 6JAM perjalanan tu.untuk external hd+pochbeg tu,SAYA SANGAT SUKA..cz dah lama ngidam,dri kt n.9 lgi,tp tangguh2 nk beli,so baru dpt hari ni.my mom say "along bukan membazir pun kan,kalau xde duit ckp.P/S:baru 3 minggu duk p.p,RM1+++ dh hbs.nsb balance ada g 3+++,kalau ayh tahu,maw kena pancung.sya pun terasa sem ni duit mengalir mcm air


Dlm fikiranku,rindukan umi,ayah dan keluarga tercinta



selesai membeli belah,masa untuk shooting..snap2 photo untuk dijadikan kenangan abadi..yup,kami memang suka penuhkan memory hp dgn posing di merata2 tempat.usha jom gmbr diatas,sebelum sya tamatkan entry ini..seyes sya rindu negeri sembilan,n family saya..tp sya nak sahut cabaran seseorang,pulang ke n.9,masa cuti mid sem merangkap cuti raya.ada g sebulan sebelum pulang n.9..Ya Allah,kuatkan la hati ini,menerima segala dugaan di pulau pinang ni.permudahkan la urusan hambamu disini juga..umi,along rindduuu ngn masakan umi,dan umi jugaaa..syafik a.k.a fixie sya rindu nak belai n date ngn kamu juga..Jalani hdpmu syaqira liyana binti ahmad ghazali di pulau pinag ini dengan bahagia dan gembira ok..semua mendoakan mu..k.la tamatkan penulisan n luahan ku disini..

No comments:




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome